Két új Xbox-konzolon is dolgozhat a Microsoft, az egyik olcsó lehet és a streamre koncentrálhat

2018. július 24.
1.1621
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas pletykák láttak napvilágot a Microsoft kapcsán meglepően jól értesült Thurrott magazin jóvoltából arról, hogy a redmondi óriás nem egy, hanem rögtön két új Xbox-konzollal is készül a következő generációra.

Ez egyrészt biztonsági lépés is lehet a részükről - hiszen ki tudja, merre mozdul az iparág -, másrészt pedig logikai döntés, lévén az Xbox One X-nél erősebb hardverrel ellátott hagyományos új masina mellett a pletykák szerint egy olcsóbb gépezet megjelenésére is számíthatunk, ami lényegében hardver nélkül jönne, és a játékok streamelésére koncentrálna.

Utóbbi masinát belső körök állítólag Scarlett Cloud név alatt emlegetik, és bár jóval olcsóbb lesz, mint hagyományos társa, azért egy gyengébb hardver is helyet kaphat benne, méghozzá azért, hogy ezzel egyensúlyozzák ki a válaszidőket, így néhány feladatot helyben végezhet el a gép, de a játékok jelentős részét felhőből streamelhetjük majd.

A pletykák máris szóba hoztak egy a szolgáltatást megtámogató előfizetéses rendszert, de amíg a Microsoft nem erősíti meg a híreket, addig ne feledjétek, az elhangzottak csak pletykának tekinthetők.
6 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Már a mostani generáció alatt arról lehetett hallani, hogy valóban esélyes, hogy a következő masinák már optikai meghajtó nélkül jönnek és csak storeból letölthető játékok lesznek, vagy egyenesen felhőből szedik a játékot. Nekem egyik megoldás sem tetszik. Konzolnak az én szememben nagy előnye, hogy a megunt játékomat eladhatom, elcserélhetem másikra. PC-n ez ugye már rég nem így van sajnos. Az viszont tény, ha csak felhő alapú lenne a dolog, valószínűleg a konzol warez nullára csökkenne.

válasz erre

Hellblade

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Egyébként hogy olcsóbb az relative lesz,hiszen bukja az ember a használt játékot,vagy a csere berét..+a kötelező net sem hiszem h mindenkinek ingyen van..

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Már megint érdekes koncepcióik vannak...

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Mindenki azt mondja a stream a jövő, szóval egyáltalán nem hülyeség. Ha nem is fogy jól, akkor is jó teszt lesz nekik.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ha a világ legerősebb konzolja se váltotta meg a világot akkor a gyengébb modell miért tenné ezt?

válasz erre

Hellblade

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Reméljük havonta megváltozik majd a menüjük,mindkettőből lesz erősebb,és hogy nem lesznek rá új exkluzívak!

HaloForzaGears forever!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja