Két új Silent Hill-játék is készül a Konaminál?

2020. január 22.
6.8931
Maniac profilja, adatai
Maniac
Továbbra sem tud feledésbe merülni a Silent Hill-sorozat, mely minden idők egyik legjobb horrorjátékaként évek óta vár a visszatérésre, és most újabb pletykák bukkantak fel arról, hogy a Konami háza táján talán történik valami.

A megbízható forrásairól és szivárgásairól ismert AestheticGamer csapata ugyanis olyan híreket hozott nyilvánosságra, miszerint a Konami nagyjából két évvel ezelőtt megkeresett pár fejlesztőcsapatot azért, hogy fel tudják támasztani a legendás Silent Hill-sorozatot, a beözönlött ötletek pedig annyira nagyszerűek voltak, hogy a csapat rögtön kettőre is rábólintott.

Így történhetett meg, hogy a Konami jelenleg két Silent Hill-játékot is gondoz a háttérben, és bár azt nem tudni még, hogy kik lettek a szerencsés kiválasztottak erre a hálátlan feladatra, de a forrás szerint a két projekt közül az egyik egy könnyed rebootnak ígérkezik, míg a másik egy a Telltale Games-féle kalandok és az Until Dawn-féle rettegés ötvözeteként írható le. Izgatottan várjuk, hogy valóban igazak-e a hírek!
3 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete

Basszus de király lenne!

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete

Így legyen! Nagyon tudnám élni.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete

De jó lenne... A legjobb a témában, imádom az atmoszféráját.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja