Két új nyomtatott magazinnal is jelentkezett a PC Guru

2017. december 07.
11.5711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb nyomtatott, részben vagy teljes egészében gamereknek szóló magazinnal jelentkezett a magyar piacon a PC Guru csapata, és mivel nagyon jó fejek vagyunk, ezt a hírt most nagy örömmel meg is osztjuk veletek.

A sorban az első lap az Esport Magazin lett, ami kifejezetten azoknak a játékosoknak szól, akik imádják az esportokat, ezáltal szeretnének első kézből értesülni a hazai és a nemzetközi eseményekről, játékokról és megismerkednének a műfaj legnagyobb alakjaival.

Egy kicsit más területet érint, de gamer tartalmak is vannak a Borzongás című lapban, amely az egykori Fangoria egyfajta emlék-magazinjaként érkezett, a fókuszban továbbra is a horror műfajjal, de a mozifilmek, stúdiók, könyvek és speciális kiadások mellett már a videojátékok is szerepet kaptak benne.
6 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 12 napja

Merész vállalkozás 2017 végén printlapot indítani, főleg ilyen apró országban mint a miénk. Ettől függetlenül hajrá, gamerek vagyunk, szeretjük az ilyesmit!

A GC-nek meg óriási RESPECT hogy függetlenül a konkurenciaharctól, lehoznak egy ilyen anyagot!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

2 éve, 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

fighterlaci

2 éve, 13 napja

Respect azért hogy lehoztátok. Guru minősége, meg ez az egész nyomtatott újságírás már nagyon nem megy, ezeket sem fogom megvenni. Viszont ha lesznek online, bele fogok nézni. A Borzongásba mindenképp.

válasz erre

totyak

2 éve, 13 napja

Nem látok ugyan bele a pénzügyekbe, de szerintem nyomtatott gamer újságokat manapság nagyon nehéz sikeresen vinni. Én pl. csak kettőt ismerek és abból az egyik a hírben is említett. Na most, ha őket megveszi X ember, akkor valószínűleg a másik két újságukat azok már nem fogják. Akik meg nem veszik őket, azok meg valószínűleg nem is fogékonyak a papír alapú olvasásra, elegendő online elolvasni nekik a híreket.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 13 napja

Fangoria de nagy volt uhh, szerettem!

válasz erre

Patrik94

2 éve, 13 napja

Az igen. Milyen korrekt hogy lehoztátok!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Starjumper profiljagery1113 profilja adambalonyi profiljamarco profilja