Két új nyomtatott magazinnal is jelentkezett a PC Guru

2017. december 07.
11.6711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb nyomtatott, részben vagy teljes egészében gamereknek szóló magazinnal jelentkezett a magyar piacon a PC Guru csapata, és mivel nagyon jó fejek vagyunk, ezt a hírt most nagy örömmel meg is osztjuk veletek.

A sorban az első lap az Esport Magazin lett, ami kifejezetten azoknak a játékosoknak szól, akik imádják az esportokat, ezáltal szeretnének első kézből értesülni a hazai és a nemzetközi eseményekről, játékokról és megismerkednének a műfaj legnagyobb alakjaival.

Egy kicsit más területet érint, de gamer tartalmak is vannak a Borzongás című lapban, amely az egykori Fangoria egyfajta emlék-magazinjaként érkezett, a fókuszban továbbra is a horror műfajjal, de a mozifilmek, stúdiók, könyvek és speciális kiadások mellett már a videojátékok is szerepet kaptak benne.
6 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 10 hónapja és 17 napja

Merész vállalkozás 2017 végén printlapot indítani, főleg ilyen apró országban mint a miénk. Ettől függetlenül hajrá, gamerek vagyunk, szeretjük az ilyesmit!

A GC-nek meg óriási RESPECT hogy függetlenül a konkurenciaharctól, lehoznak egy ilyen anyagot!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

2 éve, 10 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

fighterlaci

2 éve, 10 hónapja és 17 napja

Respect azért hogy lehoztátok. Guru minősége, meg ez az egész nyomtatott újságírás már nagyon nem megy, ezeket sem fogom megvenni. Viszont ha lesznek online, bele fogok nézni. A Borzongásba mindenképp.

válasz erre

totyak

2 éve, 10 hónapja és 17 napja

Nem látok ugyan bele a pénzügyekbe, de szerintem nyomtatott gamer újságokat manapság nagyon nehéz sikeresen vinni. Én pl. csak kettőt ismerek és abból az egyik a hírben is említett. Na most, ha őket megveszi X ember, akkor valószínűleg a másik két újságukat azok már nem fogják. Akik meg nem veszik őket, azok meg valószínűleg nem is fogékonyak a papír alapú olvasásra, elegendő online elolvasni nekik a híreket.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 10 hónapja és 17 napja

Fangoria de nagy volt uhh, szerettem!

válasz erre

Patrik94

2 éve, 10 hónapja és 17 napja

Az igen. Milyen korrekt hogy lehoztátok!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGargameth profiljamarco profiljaXelosz profilja