Két új Alloy billentyűzettel bővít a HyperX

2017. július 19.
3.1281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt perifériák piacán a HyperX még egy viszonylag friss névnek számít, ám a headsetek terén rövid idő is elég volt nekik ahhoz, hogy a profik és az amatőr játékosok is tömegesen használják a Cloud szériát.

A sikereken felbuzdulva most már egérpad, egér és billentyűzet is található a palettájukon, nemrég pedig újabb két tagot delegáltak az utóbbi csoportba. Nem teljesen új modellekről van szó, hiszen a HyperX Alloy FPS Pro és Alloy Elite modellek a vállalat első billentyűzetének örökösei.

Mindkét modell Cherry MX mechaniikus kapcsolókkal és vöröd LED háttérvilágítással érkezik, ám méretükben eltérnek egymástól. Az FPS Pro ugyanis egy Tenkeyless modell, vagyis a numpad rész hiányzik róla, így kompaktabb és könnyebb, mint a hagyományos kiosztással rendelkező Alloy Elite.

Piacra augusztusban kerülnek, méghozzá 80 és 110 dolláros ajánlott árakon.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 6 napja

Jó árban van, de hiányzik a NUMpad. szomorú smiley

válasz erre

Bvektor

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

A tulajdonságai nem túl különlegesek, de a HyperX perifériák amúgy is mindig inkább átlagos tudásúak akartak lenne jó minőséggel és árral. Szerintem ezt most is sikerült nekik elérni.

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Nem szeretem a numpad nélküli billentyűzeteket, szóval, ha választanom kellene a kettő közül, nyilván az Elite-t venném. Bár a képet elnézve az sem egy nagy szám. Nekem az a bekattanásom van, ha már valami drága, márkás billentyűzetet veszek, az minimum alumínium legyen külsőre. Azok nagyon bejönnek és ténylegesen prémiumnak tűnnek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja