Két Stranger Things-játék is kukába került a Telltale Games bezárásával

2019. április 24.
4.7811
Maniac profilja, adatai
Maniac
A rajongók biztosan tisztában vannak vele, hogy a Telltale Games bezárásával egy sor projektet hajítottak kukába a készítők, így többek között egy Stranger Things kalandjátékot is, mely a vállalat egyik belső stúdiójában készülődött a Netflix sorozata alapján.

A The Verge jelentése szerint azonban nem ez volt az egyetlen Stranger Things-játék, amit a Telltale Games bezárása miatt törölni kellett, lévén a lap úgy értesült, hogy a Night School Studio falai között is készült egy ilyen projekt, amit a Telltale gondozott volna kiadóként.

A csapat bezárásával azonban ez az alkotás is ment a levesbe, hiszen a Night School Studio túl kicsi ahhoz, hogy egy ekkora dolgot egyedül finanszírozzon, pláne annak fényében, hogy a Netflixes jogokat is a Telltale intézte a számukra, a brigád kiesésével tehát teljesen ellehetetlenült a projekt jövője, ami miatt biztosan sokan szomorkodnak majd.
4 hozzászólás

Ronalddo

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Amilyen fos játékaik voltak, egyáltalán nem kár érte. Ez a darabokra kaszabolt megoldás a legpatkányabb dolog a játékiparban.

válasz erre

muki

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ebbe a jó kis sorozatba is bele akartak piszkítani a gagyi játékukkal?

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Jobb is hogy nem csinálták meg.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljatotyak profiljaStarjumper profilja