Két Steam Machine-t kínál korai megvételre az Alienware

2015. október 18.
6.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Nemrég lefutott a Steam és partnerei által szervezett Steam Machine előrendelés, mely eredményesen zárult, hiszen minden készülék elfogyott.

A novemberi megjelenés előtt azonban az Alienware nemrég két gépet újra megvételre kínál, melyek egyébként a mezőnyt elnézve elég erősek. A Steam Machine i5 ugyanis egy Intel Core i5-ös processzort, 8GB memóriát és egy 2GB GDDR5 memóriával rendelkező NVIDIA kártyát kínál.

A Steam Machine i7 néven érkező változat Core i7-es megoldásal érkezik, a memória azonban maradt 8GB. A grafikus kártya is azonos, mindkét esetben egy egyedi NVIDIA kártyáról van szó, mely vélhetően a GTX 950-960 környékén lehet. Az árak kapcsán 650 és 740 dolláros árcédulát adott meg a gyártó, mellyel a felsőbb szegmensben helyezték el a gépeket.
5 hozzászólás

latimes

8 éve, 11 hónapja és 13 napja

Látom itt a hozzászólok között, mindenki az árral jön, igaz hogy nagyon drága, meg persze a nevet is meg kell fizetni, de azért kinézete az nekem tetszik, meg nagyjából a belseje is. De a 8GB-os memóriát azért bővíthették volna.

válasz erre

kpal

9 éve, 2 hónapja és 26 napja

Név miatt kerül csak ennyibe.

válasz erre

Mordorer

9 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nem gyenge áruk van. meglepett smiley Mondjuk Alienware, nem is csoda...

válasz erre

totyak

9 éve, 2 hónapja és 26 napja

Ha utánaszámolnánk, hogy a bennük levő alkatrészek mennyibe kerülnek, biztos, hogy sokkal alacsonyabb összeg jönne ki. Ez egy előreszerelt PC könyörgöm, mi ebben a nagy szám?

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 2 hónapja és 26 napja

Inkább egy konzol akkor már.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja