Két Razer Project Valerie prototípusnak is nyoma veszett

2017. január 11.
3.4651
petike737 profilja, adatai
petike737
A különféle kiállításokon és rendezvényeken rendre óriási tömegek gyűlnek össze hasonló érdeklődési körökből, ilyenkor pedig a kiállítóknak is nagyon kell figyelniük a saját termékeikre, hiszen sokan megkívánhatják az újdonságokat.

A CES 2017 alkalmával valakinek túlságosan is megtetszett a nálunk is bemutatott Razer Project Valerie és úgy gondolta, hogy rögtön kettőt is magával visz. A lopást a gyártó is megerősítette, természetesen vizsgálják, hogyan vihettek ki két, ilyen feltűnő és nem is apró gépet a kiállításról.

A fejlemények közé egyelőre csak egy 25 000 dolláros nyomravezetői díj tartozik, amit a Razer ajánlott fel. Mivel csak prototípusról van szó, a lopás vélhetően még érzékenyebben érinthette a vállalatot, hiszen nem sok Project Valerie állhat még náluk a raktárban.
4 hozzászólás

William

1 éve, 2 napja

Lehet, hogy csak reklám áll a háttérben

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 3 napja

Elég durva hogy egy ilyen nagy rendezvényen erre nem figyelnek. Meg olyan nagy tömegben hogyan tudott nem egy hanem KÉT prototípust is elvigyen? Vicc!

válasz erre

totyak

1 éve, 3 napja

Eladni nem lehet, mert annyira egyedi. Esetleg megbízásból dolgozhattak, mert valaki ilyet akar, vagy ipari kémkedés is lehet a háttérben.

válasz erre

Santonio

1 éve, 3 napja

Igen érdekes lehet a biztonsági szolgálat a CES-en.

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljagery1113 profiljaBvektor profiljabernice profiljaWarriorAutobot profiljaM.O.R.P.H. profiljaLaci721 profilja