Két Razer Project Valerie prototípusnak is nyoma veszett

2017. január 11.
3.5171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A különféle kiállításokon és rendezvényeken rendre óriási tömegek gyűlnek össze hasonló érdeklődési körökből, ilyenkor pedig a kiállítóknak is nagyon kell figyelniük a saját termékeikre, hiszen sokan megkívánhatják az újdonságokat.

A CES 2017 alkalmával valakinek túlságosan is megtetszett a nálunk is bemutatott Razer Project Valerie és úgy gondolta, hogy rögtön kettőt is magával visz. A lopást a gyártó is megerősítette, természetesen vizsgálják, hogyan vihettek ki két, ilyen feltűnő és nem is apró gépet a kiállításról.

A fejlemények közé egyelőre csak egy 25 000 dolláros nyomravezetői díj tartozik, amit a Razer ajánlott fel. Mivel csak prototípusról van szó, a lopás vélhetően még érzékenyebben érinthette a vállalatot, hiszen nem sok Project Valerie állhat még náluk a raktárban.
4 hozzászólás

William

1 éve, 5 hónapja és 23 napja

Lehet, hogy csak reklám áll a háttérben

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Elég durva hogy egy ilyen nagy rendezvényen erre nem figyelnek. Meg olyan nagy tömegben hogyan tudott nem egy hanem KÉT prototípust is elvigyen? Vicc!

válasz erre

totyak

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Eladni nem lehet, mert annyira egyedi. Esetleg megbízásból dolgozhattak, mert valaki ilyet akar, vagy ipari kémkedés is lehet a háttérben.

válasz erre

Santonio

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Igen érdekes lehet a biztonsági szolgálat a CES-en.

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaSunyi78 profiljaVis Major profilja