Két nagy kiegészítőt is kap a Warframe

2018. július 10.
1.8291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak megindulni látszik idén a Warframe szekere, a Nintendo Switch-es változat bejelentése után ugyanis a Digital Extremes nyilvánosságra hozta, hogy a népszerű ingyenes lövölde rövidesen két nagyobbacska kiegészítővel is gyarapodhat majd.

A sorban az első a Fortuna lesz, mely a Vénuszra kalauzol el minket egy újabb nyitott világú környezettel a főszerepben, és érkezik benne egy Solaris United nevű új frakció, akik egyfajta speciális kiborgokként komoly fejtörést okozhatnak majd nekünk.

A második bővítmény egyelőre még sok kérdést vet fel, a készítők is csak Codename: Railjack név alatt hivatkoztak rá, de abban már most biztosak, hogy az űrharc kapja benne a főszerepet, ezáltal saját csapatot, menedzselhető űrállomást, valamint szuper légi csatákat kapunk benne.

Hogy a kiegészítők mikor érkeznek, az egyelőre kérdéses, de a Warframe-hez hasonlóan PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is számíthatunk rájuk.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 9 hónapja és 6 napja

Ez nagyon ütős! Rohadt jól pörög.

válasz erre

Gólem

2 éve, 9 hónapja és 7 napja

Egyre jobban tetszik amúgy. Csak egyetlen ismerősöm se játszik vele.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 9 hónapja és 7 napja

Lassan ideje belenézni...

válasz erre
Warframe
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaAkitelin profiljazol63 profiljamarco profiljaPerszeneha profiljamarco profilja