Két lemezen jön a The Last of Us Part 2

2019. szeptember 25.
5.0651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Még mi sem ocsúdtunk fel a tegnap esti The Last Of Us Part 2 trailerből (amely nem mellesleg még a megjelenési dátumot is szállította), viszont nem maradtunk túl sokáig friss infók nélkül a játék kapcsán.

Neil Druckmann, az alkotás direktora egy blogbejegyzésben osztotta meg a néppel, hogy már a fejlesztés korai fázisánál rájöttek, hogy ez lesz a Naughty Dog legambiciózusabb és leghosszabb játéka, ugyanis megköveteli ezeket a történet, amit el fognak mesélni nekünk a játékban.

Aki viszont fizikai kiadványban tervezi bezsákolni a The Last Of Us Part 2-t, az jó, ha tudja, hogy két lemezen fog terpeszkedni a játék teljes egésze, ahogyan az a Best Buy listázásából kiderült. Főképp akkor meglepő ez a tény, amikor konstatáljuk, hogy ritka jelenség ez, hiszen legutóbb talán a Red Dead Redemption 2 alkalmazott hasonló gyakorlatot, ami meg egy nyílt világú játék.

Ebből fakadóan nem tudjuk megtippelni sem, hogy milyen hosszú lesz a lineáris The Last Of Us Part 2, de a két lemez bőven bizakodásra ad okot, hogy nem fogjuk pár perc alatt letudni a kalandot.
The Last Of Us Part 2 trailerből (amely nem mellesleg még a megjelenési dátumot is szállította), viszont nem maradtunk túl sokáig friss infók nélkül a játék kapcsán.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 11 hónapja és 15 napja

Az igen!
Mondjuk nem tudom nekem melyik lenne a jobb. Most vagy 2 lemez vagy egy halom hely a vinyón?
Lehet maradok a lemeznél.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 11 hónapja és 16 napja

Az komoly adatmennyiség lesz! meglepett smiley

válasz erre

totyak

4 éve, 11 hónapja és 16 napja

Aki PC-n edződött, annak két lemez semmiség, a többiek meg majd valahogy kibírják röhögő smiley

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja