Két különlegesebb mobilt mutatott be az LG

2016. február 17.
3.2931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az LG a világ egyik legnagyobb technológiai vállalata, így palettáján rengeteg készülék kap helyet, az utóbbi időszakban azonban az okostelefonok piacára látványosan nagyobb figyelmet fordít a vállalat, mely egyelőre leginkább az elmúlt 1-2 év csúcsmodelljeiben mutatkozott meg, idén azonban nagy változás jöhet.

Egyfelől az LG G5 már akkor is sikeres lehet, ha csak apróbb fejlesztéseket hajtanak végre a G4-hez képest, másrészről pedig viszonylag sok különlegesebb modellt is tartogat a gyártó. A V10 szintén nagyon jó értékeléseket kapott, nemrég pedig bemutatkozott az LG X Cam és X Screen páros, melyek nem szokványos készülékek.

Előbbi nevéből adódóan a kamera terén mutat valami különlegeset, hiszen a készülék hátulján egy 13 és egy 5 megapixeles modul is helyet kapott, míg elől egy 8 megapixeles kamerát találunk. Az okostelefon 5,2 hüvelykes Full HD kijelzővel, nyolcmagos processzorral és 2GB memóriával érkezik, így ezen a téren egyáltalán nem különleges.

Az X Screen az igen jó fogadtatásban részesülő V10 egy butább változatának mondható, hiszen a 4,93 hüvelykes fő kijelző felett egy 1,76 hüvelykes másodlagos kijelző is helyet kapott. A ház alatt egy négymagos processzor és 2GB RAM kapott helyet, az árak és a régiós megjelenési árak pedig még nem ismertek.
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 5 hónapja és 18 napja

Néztem képet, az X Screen a másodlagos kijelzővel igen furán néz ki. Nem is értem mi lesz a funkciója.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 18 napja

Korrekt belső mindkét telefonnál és érdekes ez a két kijelző.
Azért az árukra kíváncsi lennék.

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja és 18 napja

LG nagyon jön felfele . Bár nekem TV szegmense jön be nagyon .

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaGargameth profiljaWickedSick profiljaadriano profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaManiac profiljaMarduk profilja