Két izgalmas Xbox Scarlett funkció szivárgott ki

2019. október 07.
11.4571
Maniac profilja, adatai
Maniac
Két nagyon különleges szabadalom bukkant fel nemrégiben az Xbox Scarlett kapcsán, melyek egyelőre nem tudni, hogy valóban helyet kapnak-e a konzol végleges lehetőségei között, de amennyiben igen, nagy dobás lehet mindkettő.

A két szabadalom közül az első simán az Xbox VR Mat nevet kapta a keresztségben, és egyfajta virtuális valóság szőnyegről van szó a konzolhoz kapcsolódóan, amihez nem kell headset és semmi más, a szőnyegen elhelyezett érzékelők képesek rögzíteni a játékos mozgását, ezzel garantálva a megfelelő és kapcsolódó irányítást.

A második szabadalom ezzel szemben az Xbox Stylus névre hallgat, és gyakorlatilag egy különleges bemeneti eszköz, egy érintésre érzékeny ceruza lesz, mely képes arra, hogy a kezünkbe véve, mozgatásával manipuláljuk a képernyőn megjelenő tárgyakat.

Hogy a két szabadalom a végleges Xbox Scarlett keretein belül helyet kaphat-e, az egyelőre értelemszerűen még nem tisztázott.





5 hozzászólás

totyak

1 éve, 12 napja

Egyelőre nem nagyon tudom hova tenni ezeket a virtuális valóságos és mozgásérzékelős dolgokat, holott már évek óta vannak. Én nem látok bennük olyan hatalmas lehetőségeket.

válasz erre

Tommy

1 éve, 17 napja

Ez nagyon jól hangzik, kiváncsi leszek rá!

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 17 napja

Érdekesek, de nehéz elképzelni hogy lesz is belőlük valami.

válasz erre

VaPe

1 éve, 17 napja

Ez sokat lendíthetne az élményen. Jó megoldásnak tűnik!

válasz erre

muki

1 éve, 17 napja

Ez igen jól hangzik, komoly fegyvertény lehet!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaNeurotic profiljaGargameth profiljarDAVE profiljagery1113 profilja