Két gyűjtői kiadást is kap a Destroy All Humans! Remake

2019. augusztus 13.
5.1181
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ Nordic bejelentette, hogy a legendára való tekintettel két gyűjtői kiadást is a boltok polcaira küldenek a Black Forest Games által fejlesztett Destroy All Humans! Remake-hez, így garantáltan mindenki megtalálhatja majd a számításait.

A sorban az első a DNA Collector's Edition lesz, mely a játék mellett tartalmaz egy Crypto N Cow szobrot, egy űrlényes kulcstartót, egy szintén űrlényes stresszfigurát, néhány litográfiát, prémium csomagolást, illetve digitális hozzáférést az összes in-game Crypto skinhez - mindezt 150 dolláros árcédulával.

Ha ennél többre vágyunk, a Crypto-137 Edition lesz számunkra a nyerő! Ebben ugyanaz lesz, mint a DNA kiadásban, annyi különbséggel, hogy a Crypto N Cow szobrocska helyett egy nagyobbacska Crypto szobrot kaptunk majd - kezében tartott földgömbbel -, de egy hátizsák is erősíti majd a kínálatot, mindezért pedig már 400 dollárt kell fizetnünk PC-n, PS4-en és Xbox One-on is.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 3 hete és 5 napja

Kicsit azért kezdenek pofátlan áron érkezni a gyűjtői kiadások. 400 dollár? Na ne vicceljünk már!!! Régen ilyenek voltak 30-40k-ért. Ráadásul maga a játék is egy könnyen felejthető darab.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hehe, ezek nagyon jó pakkok.

válasz erre

RyutheStaR

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az a táska kurv4 menő, KELL!

válasz erre
Destroy All Humans! Remake
7.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Shade profiljaWickedSick profiljahavrillal profiljarDAVE profiljagery1113 profiljamarco profilja