Két boss harcot is láthatunk a Demon's Souls legújabb gameplay trailerén

2020. október 29.
21.9341
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem sok választ el minket a Demon's Souls premierjétől, tekintve hogy egy napon fog érkezni a PS5-tel, ergo november 12-én, azonban még mindig kevés gameplay anyag született róla, éppen ezért ezt igyekszik orvosolni a Bluepoint és a Sony kettőse.

Berobbant közénk egy vadonatúj kedvcsináló, amelyen kapásból két boss harcot is szemügyre vehetünk, és persze úgy általánosságban maguk az egyes játékmeneti elemek is óriási hangsúlyt kapnak.

Arról meg már nem is beszélve, hogy eme előzetesnek köszönhetően tüzetesebben megleshetjük, hogy mennyi mindenben változik a program az eredetihez képest, példának okáért a gurulás immáron omnidirekcionális, ergo mind a nyolc irányba meg tudjuk ejteni, és a fejlesztők javítottak még egy-két külsőséget is az előző trailerhez mérten.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

iPet

6 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ez szerintem csak valami demo felvétel. Ha megnézitek, nincs benne stamina, életerő, semmilyen HUD elem. Amúgy a pók tényleg egyszerű volt, másodikra le is nyomtam anno. Amúgy tényleg gyönyörű lesz, bár ahogy a sziklák széttörnek a köveken, azért az PS3 szint még.

válasz erre

Yanez

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ronalddo írta:
Túl könnyűnek tűnik...
Nézni valóban könnyű, de majd mond ugyanezt játék közben, amikor több tucat próbálkozás után sem lesz esélyed. Feltéve persze, ha nem supermega easy fokozaton tolod majd, ha lesz ilyesmi.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Túl könnyűnek tűnik...

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Szép a játék, de ezek a bossok rohad gyengék.

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Milyen bután állnak az ellenfelek, várva hogy le legyenek picsázva.

válasz erre
Demon's Souls
6.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt