Készülőben van a nyolcmagos Snapdragon 820

2015. november 19.
1.8461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Qualcomm jelenleg az egyik legismertebb márkanév az okostelefonok kapcsán, hiszen rengeteg készülékben kapnak helyet a megoldásaik.

Nemrég bemutatták a Snapdragon 820-as chipkészletet, mely a következő csúcsmobil egyik fontos alapja lehet, ám a bemutató során többen meglepődtek. Az újdonság ugyanis csak négymagos felépítést kapott, ami persze nem jelenti azt, hogy a tavalyi 6 vagy 8 magos megoldásoknál gyengébb lenne, de azért furcsa lépésnek tűnt.

Nemrég felreppentek a hírek, hogy érkezik majd egy még erősebb változat is, mely talán a Snapdragon 825-ös nevet kapja majd. Ez a modell már a nyolcmagos megoldások táborát erősíti majd és 2016-os modellekben találkozunk majd vele.
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 1 hónapja és 18 napja

Telefonoknál sem tudnak mit csinálni, a számok emelésével próbálják lenyűgözni a felhasználókat. Nagyobb felbontás, több memória, több mag. Semmit nem ér. Ha valaminek nem elég 4 mag, akkor ahhoiz jobb, ha hozzá sem nyúl az ember, mert hulladék.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 1 hónapja és 19 napja

De gyorsan cserélik a procikat. meglepett smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 1 hónapja és 19 napja

4 mag bőven elég , más mobil prociknál már láttuk semmit se számít a 8 mag esetleg az olyan rendszereknek jó amiknek semmi se elég és eladhatóbb legyen . mosolygó smiley Lumia telókba 4 mag bőven elég még pár éveig.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gnoresz profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja