Készülőben a Star Wars: Knights of the Old Republic remake?

2020. január 24.
7.8411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokszor és sok helyen felbukkant már korábban, hogy elkészülhet a legendás Star Wars: Knights of the Old Republic újragondolása, azonban a Cinelinx most minden eddiginél magabiztosabbnak nevezett forrásokra hivatkozva állítja ismét ugyanezt.

A csapat két független forrásról beszélve ugyanis arról írt, hogy míg egyik helyről olyan értesülést kaptak, miszerint az EA engedélyt adott a Star Wars: Knights of the Old Republic remake elkészítésére, addig a másik helyről olyan füles érkezett hozzájuk, miszerint inkább egy újragondolás, egy reboot várható, mely több tekintetben is átveszi az eredeti játék bizonyos elemeit, de kombinálja majd újdonságokkal, tehát csak részben nevezhetnénk klasszikus remake-nek.

A beszámolóból megtudtuk még, hogy az EA jelenleg további Star Wars projektekre is engedélyt adott a háttérben, melyek között biztosan megtalálható a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, a Project Luminous, valamint egy jelenleg még ismeretlen alkotás is Nintendo Switch-re.
Star Wars: Knights of the Old Republic újragondolása, azonban a Cinelinx most minden eddiginél magabiztosabbnak nevezett forrásokra hivatkozva állítja ismét ugyanezt.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 6 hónapja és 13 napja

Kár, hogy átalakítják. Felújítani kéne csak inkább.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 6 hónapja és 13 napja

Jajj, csak rebootot ne. szomorú smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 6 hónapja és 13 napja

Remastered lenne a legjobb. Minden eredeti, csak mai képpel, hanggal.

válasz erre
Star Wars: Knights of the Old Republic
2.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja