Készülj a harcra az Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition különleges ajánlatával

2009. szeptember 16.
2.9031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Xbox 360 és az Activision Publishing Inc.

bemutatta azt a különleges fegyvert, amellyel minden konzolrajongó magabiztosan vonulhat a csatába, hiszen közeleg az év egyik legjobban várt játéka a Modern Warfare 2. Ez a szuperfegyver nem más, mint az Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition néven az üzletekbe kerülő különleges konzol. A legsikeresebb FPS stílusú játék a Call of Duty 4: Modern Warfare folytatásaként megjelenő Modern Warfare 2 című játék adta az inspirációt a limitált kiadás elkészítéséhez, amely minden bizonnyal megtestesíti a Call of Duty sorozat rajongóinak legszebb álmait is.

A Modern Warfare 2 2009 november 10-i megjelenését követően, november 13-tól kerül a hazai boltok polcaira 99.999 forintos ajánlott fogyasztói áron. Ez a speciális ajánlat Magyarországon csak az 576Kbyte szaküzleteiben lesz elérhető! A csomag tartalmazza az exkluzív festéssel díszített Xbox 360 konzolt, 250 GB-os merevlemezzel és két Xbox 360 vezeték nélküli kontrollerrel kiegészítve valamint a Modern Warfare 2 című játék egy példányát.

Készülj a harcra az Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition különleges ajánlatával  - 1. kép

Igen nagy elismerés a fejlesztőcsapat számára, hogy a Microsoft egy speciális Xbox 360 konzol kiadásával ünnepli velünk a játék megjelenését mondta Vince Zampella az Infinity Ward vezérigazgatója. Az a precizitás és részletesség amellyel a speciális konzol elkészült, híven adja vissza a Modern Warfare 2 játékélményét és intenzitását, alig várjuk, hogy a sorozat rajongói mindezt a saját szemükkel is láthassák.

Készülj a harcra az Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition különleges ajánlatával  - 3. kép

A Limited Edition konzol egy exkluzív preview rendezvényen került bemutatásra Los Angeles-ben, ahol a résztvevők első ízben próbálhatják ki a játék multiplayer módját. Nagyon izgalmas, hogy egy a Modern Warfare 2 által ihletett különleges konzollal járhatunk a rajongók kedvében. Megtisztelő a lehetőség, hogy ilyen közeli munkakapcsolatba kerülhettünk az Infinity Ward fejlesztőinek tehetséges csapatával és egy olyan konzolt vezethetünk be a piacra, amely új standardot jelent majd a konzolok világában.

A rajongóknak már járt egy ilyen konzol, amely 250GB-os merevlemezével várja a közeljövőben érkező letölthető tartalmak sokaságát, mint például az első két Modern Warfare 2 game Add-ont (kiegészítőt) amelyek először Xbox LIVE-on lesznek elérhetők. - nyilatkozta a bejelentéssel kapcsolatban David Gosen az Microsoft Xbox 360 EMEA régiójának alelnöke.
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 25 napja


Heló Én is fogok venni egy ijen készüléket de lene pt kérdésem mosolygó smiley

Ez a konzol német nyelvű ha jól tudom ez igaz ?

És ha rákötöm az internetet egyből tudok vele multiplayerben jácani (cod 4,cod 5,co6 )?

És még azt szeretném meg kérdezni hogy mi az a flesheltetés?

hát enyi lenne remélem válaszol valaki mosolygó smiley

És még azt szeret ném kérdezni hogy ezt a játékot még karácsonyig fogják árulni vagy adigra már nem árulnak töbet.?

És Fizetni kell e a multi playerért ha nekem már van nettem amit rákötök ?
mosolygó smileymosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 8 napja

****a

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja