Készül az új Max Payne epizód?

2008. március 13.
2.8111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Rockstar, a befektetőnek rendezett konferenciáján arról beszélt, hogy a Grand Theft Auto IV befejezése után egy másik nagy franchise folytatásába kezdenek, melyet jövőre szeretnének a polcokon látni.

A db Techno értesülései szerint az említett franchise nem más, mint a legendás Max Payne. A sorozat hamarosan trilógiává bővülhet? Bizonyos források ezt állítják. A kiszivárgott információk spekulációk sokaságát indították útjára.

A találgatások, mint ilyenkor szokás, hamar elindultak. Sokan már a Bully 2-t, vagy a brutális Manhunt következő részét látták lelki szemeik előtt. Nos, ők már biztosan tévedtek, állítja a db Techno, mert úgy vélik, hogy náluk az igazság és a Max Payne lesz a következő nagy Rockstar project. Hivatalosan még nem reagáltak az érintettek a híresztelésekre, de bizonyosan meg fogják ezt tenni a közel jövőben.

Jövőre érkezik a megfilmesített Max Payne a mozikba, a legendás Mark Wahlberg-gel a főszerepben, ami jó hátszeléül szolgálna egy esetleges újabb Max Payne játéknak. Az állítások szerint a harmadik Max Payne PlayStation 3-ra és Xbox 360 fog megjelenni, szintén valamikor a következő esztendőben. Jelenleg nem rendelkezünk több információval és a meglévőket is pletyka minőségben tesszük közzé, az esetleges hivatalos megerősítésig. Hamarosan mindenre fény derül, addig is kitartás!
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 6 hónapja és 1 napja

Reméllem ,hogy Max tér vissza csak ne úgy mint a 2ben!Az egy nagyot ütött!Rem ez is fog!nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja