Készül az újabb portábilis God Of War epizód?

2009. február 28.
1.7841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy valóban izgalmas és csúcs játékokban bővelkedő esztendőnek néznek elébe a meglévő és persze leendő PlayStation Portable tulajdonosok.

A tripla A kategóriás, best seller várományosoknak körülbelül a felét jelentették be a héten, John Koller további nagy meglepetéseket ígér a következő hónapokra. Az eddig bejelentetlen brancs közül elsőként a Silent Hill remake-je került pletykaként a felszínre, amelyet a Climax Studios dobna össze a handheld-re.

Utaló jelek vannak, konkrét bizonyíték még nem került felszínre, ízes pletyka, de nem ám az egyetlen. Állítólag a Ready At Dawn csapata is visszatér a PlayStation Portable platformjához. A Daxter és a God Of War: Chains Of Olympus fejlesztői nyáron bejelentették, hogy megválnak a Sony hordozható platformjától és újabb hardvereket vesznek célba jövőbeni projektjeikkel.

A fejlesztői készleteket visszaküldték a Sony-nak, amelyeket még tavaly, fű alatt állítólag vissza is kaptak, illetve kaptak, de vadonatújakat. A Ready At Dawn, látva a remek eladásokat, decemberben viccesen megjegyezte, nem kizárt, hogy felülvizsgálják a döntésüket és visszatérnek a handheld platformhoz, nesze nekünk, szép remények.

Külföldi kollégáink, megbízható forrásra hivatkozva állítják, a csapat már dolgozik egy második God Of War felvonáson is, szintén kizárólag a Sony marokkonzoljára. A dolgok nagyon is egybevágnak, de ez minden, amit jelenleg tudni lehet.

Egy ismeretlen informátor kotyogása, bejelentetlen tripla A kategóriás címek lógnak a levegőben, és a csapat decemberi megnyilvánulása, amely arra célozgatott, visszaveszik a kis multimédiás konzolt a listájukra, mint támogatandó platform.

A God Of War lenne tehát a második, bejelentetlen best seller várományos? Nem lenne váratlan fordulat. Némely médiák már a harmadik titkos favoritot is megnevezték, amely nem más, mint a Guerilla Games műhelyében fejlesztgetett, Killzone Liberation 2. Spekulációk, amelyek illenek a képbe, de jelenleg semmi hivatalos megnyilvánulás sem erősítette meg egzisztenciájukat.
2 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 5 hónapja és 16 napja

Vagy túl későn támad fel. kacsintó smiley

válasz erre

Helme

16 éve, 5 hónapja és 16 napja

Túl korán kezdték el temetni a PSP-t.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja