Készül az újabb OutRun epizód?

2008. november 18.
1.7691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Yu Suzuki, 1986-os árkád száguldozása, az első OutRun felvonás egy örök játéktermi klasszikus, köszönhette sikereit, a Sega látványos Super Scaler, forradalmi, sprite kezelési technológiájának.

Az első rész teljesítményén felbuzdulva jöttek újabb változatai, mint például az 1989-ben napvilágot látott Turbo OutRun, vagy az OutRunners. Az igazi folytatásra viszont 2003-ig kellett várnunk, amikor is befutott az OutRun 2, immáron teljes mértékben újgenerációs külsőbe öltöztetve. Három esztendőn belül pedig jött multiplatform színekben a megfejelt kiadás, OutRun 2006: Coast 2 Coast címmel.

A brand eddigi mérlege ennyit mutat, a teljesség igénye nélkül. Újra megmozdult valami a legendás árkád racer körül, úgy fest, hogy a THQ már dolgozik egy újabb epizódon, a Sega megbízásából. Hivatalos bejelentés nem történt, viszont az ausztrál OFLC weboldalán bejegyzésre került, OutRun Online Arcade cím alatt.

A bejegyzésben az is világossá válik, hogy multiplatform játék készülhet a brand neve alatt. Sajnos további részletekkel nem szolgálhatunk, de annyit ígérhetünk, hogy rágyógyulunk az ügyre és amint kézzelfogható részletekkel tudunk előhozakodni, meg is tesszük azon nyomban. Az alábbi linken saját szemetekkel is csekkolhatjátok az említett forrást.

Később még visszatérünk rá.

OFLC Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja