Készül az újabb MotoGP

2009. április 28.
1.7701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom bejelentette, hogy már fejlesztés alatt áll az újabb MotoGP szezon multiplatform megjátékosítása, amelyet a Monumental Games fog elkészíteni a két hádé zászlóshajóra, PlayStation 3-ra, valamint Xbox 360-ra.

Egyelőre a konkrétumok ismertetésétől elzárkóztak, ami viszont már most izgalmasan hangzik, az nem más, mint hogy egy új irányt szeretnének adni a kifulladóban lévő sorozatnak. Azt, hogy pontosan mivel, egyelőre a fantáziánkra bízzák.

Nem egyszerűen csak a célvonal elsőként való elérése lesz a jutalmazott feladatunk, de per pillanat elképzelni sem tudjuk, hogy mivel fogják feldobni a szériát a középszerűségbe fulladó, legutóbbi kiadás után. A Monumental Games nagykutyája, Rik Alexander állítja, szorosan együttműködnek a Capcom-mal, hogy új magaslatokat érjenek el a kollaborációval. A srácok a csapatnál ugyanazt szeretnék elérni, amit a franchise jelenlegi tulajdonosa és egyben kiadója, a Capcom, minden korábbi szintet felülmúlni.

A stúdiónál több ex-Climax Studios-os srác is munkálkodik, ami mindenképpen pozitív, hiszen az a csapat már több MotoGP játék elkészítésében szerzett szakmai tapasztalatot. Megjelenési dátumról nem tudunk, a további részletekre szintén várnunk kell, de ezt innentől bizakodva tehetjük, hiszen látszólag erősen rákönyökölnek az újabb szezonra, kell is, mert a tavalyi csalódást nem szeretnénk drága pénzekért újra átélni.
1 hozzászólás

Raiden

16 éve, 2 hónapja és 15 napja

Mostanában próbáltam ki a MotoGP3-at,és nem valami ájjdefassza!!röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja