Készül az Enclave Nintendo Wii-s átirata

2009. augusztus 07.
1.5651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Starbreeze Studios immáron hét éves alkotása készül új életre kelni a Nintendo népszerű játékmasináján, a Wii-n.

A korábban PC-n és Xbox konzolon megjelent fantasy akció produkciót a német illetőségű Village 1 Entertainment fogja átültetni a kiotói sláger berendezésre, amely jövő év elején kerülhet legkorábban kiadásra. A fejlesztések ennek megfelelően előrehaladott stádiumban vannak, pontos dátumot még nem tudtak közölni a germán stúdiónál.

A játékban egy félelmet nem ismerő lovaggal kényszerülünk a magányos Celenheim városának megvédelmezésére, melyet a sötét Outlanders horda kíván leigázni. Az Enclave-ben további karakterek felett vehetjük át az irányítást, így például elfekkel, vagy éppen mágusokkal segíthetjük az akció sikerességét. A jövőre érkező Nintendo Wii-s port mindent tudni fog, amit elődei, sőt, még annál is többet, ígéri a stúdió, tehát egy bővített verzióra tessék számítani esetében. Konkrétumokról egyelőre nem tudunk, a pontos dátum bejelentése is várat még magára, de a Village 1 Entertainment szerint 2010 elején már a boltok polcain találkozhatunk vele. Az Enclave egy közepes átlagot mutat a Metacritic összegzése után (Xbox: 66, PC: 71), így mindenki, többek között ezt számba véve döntse el, hogy kell-e neki a kitömött átirat, vagy inkább kihagyja azt.
3 hozzászólás

Maniac

11 éve, 5 hónapja és 19 napja

Nagyon tetszik a Wii által képviselt játékfelhozatal, rengeteg alkotást kipróbálnék, többek között ezt is, tehát egyáltalán nem vagyok ellene, kizárólag a pénztárcám. Ha a jövőben veszek konzolt (szeretnék...), akkor vagy ez, vagy a PlayStation 3 masina lenne betéve a kosárba, de egyelőre nem tudok dönteni. Mindkettőnek van pozitív és negatív oldala, mindenesetre a Nintendo DS az biztos már Karácsonyra, egészen pontosan barátnőm húzza majd le rólam, neki lesz, de én is nyúzni fogom.

válasz erre

FutuRetrO

11 éve, 5 hónapja és 19 napja

Érik az a Wii ott a PC-s túlvégen.

válasz erre

Maniac

11 éve, 5 hónapja és 19 napja

Húú, az eredetijét nagyon szerettem. Nem volt egy világmegváltó darab, de sokat játszadoztam vele.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja adambalonyi profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaReichert Viktor profilja