Készül az Asus legújabb Eee PC 1008P-KR netbookja

2009. december 02.
2.1211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint az elsőrangú termékeiről ismert Asus újabb taggal készül kibővíteni az ultrahordozhatóinak termékkínálatát.

A kiszivárgott információk alapján a készülő újdonság Asus Eee PC 1008P-KR típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy már az Intel legújabb Pine Trail platformjára épül, az egyedi külseje pedig a neves dizájner, Karim Rashid munkájának eredményeként született meg.

Az új netbook egy 10,1 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontást képes kezelni, a keretében pedig a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata és egy mikrofon kapott helyet. Az Asus Eee PC 1008P-KR borítása alatt az Intel 1,8GHz-es Atom N450-es központi feldolgozója található, amit egy 1GB RAM-al feltöltött memóriarendszerrel társítottak. Az adatok tárolásáról egy 160GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, a különféle hálózatok elérését pedig egy beépített Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul és egy Bluetooth adapter garantálja.

A netbook csatlakozóiról sajnos egyelőre nincs pontos adat, az egyetlen információ, hogy a D-Sub VGA csatlakozója egy mini-USB portra csatlakozó adapter segítségével érhető el. A gép külső kialakítása nagy hasonlóságot mutat a korábbi Asus Eee PC 1008HA modellel, viszont az akkumulátora a HA változattal ellentétben már cserélhető. Az újdonságot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Starter operációs rendszerrel látta el a cég. Az Asus Eee PC 1008P-KR várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nincs információ.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 12 napja

Már lassan minden napra jut egy új EeePC az ASUS-tól röhögő smiley Kicsit gyengére sikeredett a mostani gép, de egy netbook-tól ne várjunk gémer gépet mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja