Készül az Acer legújabb Aspire One 533-as netbookja

2010. május 29.
1.9631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint az Acer hamarosan egy új fejlesztésű netbookkal bővíti ki a termékkínálatát.

A kiszivárgott információk alapján a készülő újdonság Acer Aspire One 533-as típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy már az Intel legújabb generációs Atom processzoraival van tervezve, amiknek köszönhetően a felszereltségéből nem fog hiányozni a legkorszerűbb DDR3-as memóriamodulok támogatása sem.

Az új mini notebook miden részletére egyelőre sajnos még nem derült fény, de néhány főbb paraméterét így is megismerhetjük. A gép a kategóriájánál már megszokott méretű, 10,1 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, viszont a felbontásáról egyelőre még nem érkezett információ. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera, valamint a mikrofon sem. Az Acer Aspire One 533-at a gyártó változattól függően a fent említett Intel központi feldolgozó 1,66GHz-es Atom N455-ös, vagy az 1,83GHz-es Atom N475-ös modelljével vértezi fel. A szóban forgó CPU-knak köszönhetően a konfiguráció már kezeli a DDR3-as rendszermemóriát is, ami kis mértékben jótékony hatással lesz az akkumulátor üzemidejére is, ugyanis a működéséhez mindössze 1,5V-os feszültség szükséges, ami 0,3V-al alacsonyabb érték, mint a korábbi DDR2-es moduloké.

A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es grafikus processzor felel, a különféle hálózatok elérését pedig egy 10/100-as Ethernet vezérlő, egy WiFi modul, valamint egy opcionális Bluetooth 3.0 + HS modul és egy 3G egység garantálja. A netbook külső részén található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. Az előzetes információk szerint a standard akkumulátor nem kevesebb, mint tíz óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Acer Aspire One 533 további technikai paraméterei egyelőre sajnos ismeretlenek, valamint a várható megjelenési idejéről és áráról sem érkeztek információk.
1 hozzászólás

skyman

15 éve, 1 hónapja és 6 napja

Az árára kiváncsi lennék, mert igy magában nem rossz kis gép, de majd az ár tudatában kialakult ÁR/ÉRTÉK lesz döntőkacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja