Készül a Warhawk űrbéli változata?

2009. április 14.
1.8661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Warhawk az első készülő anyagok között volt, amelyet még anno PlayStation 3-ra harangozott be a Sony, demonstrálva a SIXAXIS kontroller mozgásérzékelőjét, majd a munkálatok egy idő új irányt vettek és egy masszív multiplayer anyaggá formázták a játékot.

Az elgondolás bevált, a platform egyik legnépszerűbb címévé nőtte ki magát, így úgyszólván megérett a folytatásra. A Sony a mai napon bejegyeztette a Starhawk nevet, ezzel adva egy löketet a hetek óta keringő spekulációknak.

A gamer sajtó közvéleménye szerint ez nem is lehet más, mint a Warhawk űrbéli változata, folytatása, vagy kivetülése, kinek hogy tetszik a megfogalmazás. A spekulációt tovább erősíti az a tény, hogy nem régiben Dylan Jobe egy új stúdiót alapított, az Incognito-tól való távozása után, Lightbox Interactive néven és már akkor úgy hírlett, hogy egy Warhawk szerű anyagon mesterkedik az újonnan összeállt csapat, amely a világűrbe helyezné át a hadszínteret. Sajnos minden további információ sűrű ködbe burkolózik, az elhangzottakból csupán az a biztos, hogy a Sony levédette a Starhawk címet így támogatva meg a március végén kipattant pletykákat. Nyilván nem véletlen egybeesésekről van szó, de egyelőre ennyit és nem többet sikerült kiderítenünk a dologról. A link után látható a hivatal dokumentuma a cím jegyzékbe vételéről.

Starhawk
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja