Készül a Prey második része

2008. március 16.
1.6721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Tegnap látott napvilágot az a hír, mely szerint készülőben a Prey 2.

A szép sikereket megélt első rész minden idők egyik legtöbbet késő videójátéka volt, egy időben még az is bizonytalan volt, hogy egyáltalán megjelenik-e. A Prey megjelent, jött, látott, és villámgyorsan népszerűvé vált. Most hivatalos bejelentésre került sor a második résszel kapcsolatban: Jön. Majd valamikor, mert ugyebár bővebb információval ezúttal sem szolgálhatunk annak híján, de remélhetőleg hamarosan többet tudunk majd.

Újabb hírek a 3D Realms felől. A Prey 2 bejelentésén túl az a pletyka kapott szárnyra, hogy mégsem jelenik meg az idén a Duke Nukem Forever. A két hír kapcsolódhat egymáshoz, elképzelhető ugyanis, hogy a 3D Realms épp leleplezte magát, és alapot ad az újabb találgatásokra, mert mint kiderült, inkább a Prey második részével foglalatoskodnak. Az FPS specialista fejlesztőgárda egyébként abszolút befutó lehetne egy "ki húzza tovább a megjelenéseket" témájú versenyben, a Prey is rengeteget váratott magára annak idején.

Úgy tűnik tehát a Prey 2 fejlesztése régóta folyik már, a kérdés már csak az, hogy mikor láthatunk belőle valami kézzel foghatót. Remélhetőleg hamarosan, mivel a napvilágot látott néhány koncepció rajzon túl (kép) eddig semmi egyebet nem mutattak a játékból.
3 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

richie8 írta:
És még mindig készül -.-"
Alaposak.

válasz erre

richie8

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

És még mindig készül -.-"

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 19 napja

Várom már!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja