Készül a PlayStation 3 exkluzív Katamari Damacy Tribute

2009. március 25.
1.6231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Keita Takahashi agyszüleménye ismét visszatér, a PlayStation 2-n debütált Catamari Damacy először veszi be a Sony harmadik JátékÁllomását, ezúttal Full High Definition vizuális körítéssel, Tribute alcímmel.

A Noby Noby Boy tehát csak a kezdet volt, amely szintén Takahashi-san elméjéből pattant ki korábban. Az új installáció állítólag egy új látvány dizájnnal érkezik valamikor az idei éveben, ezzel szemben az első képek erősen a korábbi stílusra hajaznak.

A "szemétgörgetés" nagy tudorai úgy tűnik, hogy egy remix alkotásban térnek vissza, bár ez megerősítést mostanáig nem nyert, viszont a zenei listán olyan produktumok is megtalálhatók, amelyeket a korábbi epizódokból hoztak át a játék készítői. Példának okáért a Katamari on the Funk, a Everlasting Love, vagy a Prince on the Moon újrakevert verziói is felcsendülnek majd többek között.

Információkkal egyelőre hadilábon állunk, jelenleg annyi bizonyos, hogy a vizuális körítés 1920x1080p-s támogatással érkezik, pontos dátum nélkül, valamikor idén. A PlayStation 3-as kizárólagosság szintén tényként kezelendő konkrétum.

A Catamari Damacy egy igen elborult, casual móka, bejönni viszont a furcsa alapkoncepciója, valamint a különleges látványvilága miatt a nyugati embernek csak ritkán szokott. Az egyedi stílusok kedvelő máris szemet vethetnek rá, bízunk benne, hogy lesz angol nyelven kommunikáló változat belőle. Ha többet tudunk, jelentkezünk.


Készül a PlayStation 3 exkluzív Katamari Damacy Tribute - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja