Készül a LEGO Batman TV Show

2008. augusztus 31.
2.7391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Játékból videójáték, majd abból egy rajzfilmsorozat.

Merész elképzelés, ám korántsem halvaszületett. A LEGO videójáték sorozat mögött álló Traveller's Tales bejelentette, hogy készül az első LEGO Batman TV Show epizód, amely körülbelül 20 perc hosszúságú lesz és a létrehozásához a játék engine-jét fogják segítségül hívni. A Games Convention-ön felfedett alkotásnak gyakorlatilag semmi köze sincs a Traveller's Tales stúdiójához, azt egy tőlük teljesen független stúdió készíti az Egyesült Államokban.

A brit illetőségű Traveller's Tales producere, Rich Earl elárulta, hogy az animációs kisfilm az érkező LEGO Batman játék spin-off-ja, azaz mellékszála lesz. A játék idén ősszel érkezik, multiplatform formátumban, amely újabb babérokra törhet.

A LEGO Star Wars sorozat közel 15 millió példányban fogyott világszerte, majd a LEGO Indiana Jones következett, amely a Grand Theft Auto IV-et trónfosztotta a brit szoftvereladási listán. A LEGO Batman-ből készülő TV show remek promóciós anyaga lehet a hamarosan megjelenő játéknak. A további részletek jelenleg ismeretlenek.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt