Készül a Heroes of Might and Magic 6?

2009. július 15.
6.6221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ahogyan nem is olyan régen a Monolith brigádja keresett embereket egy AAA kategóriás first person shooter játékhoz, és megindult a találgatás a kiltétét illetően, úgy indult most meg a sok-sok kérdőjel a UbiSoft Shanghai körül, hiszen a brigád embereket keres egy új, AAA kategóriás RPG játék készítéséhez.

Ha a UbiSoft és az RPG fogalmak együttesen szerepelnek, akkor nem is asszociálhatnánk nagyon másra, mint egy Might and Magic univerzumon alapuló játékra, amely külföldi kollégáink szerint csak és kizárólag a Heroes of Might and Magic 6 lehet. (Az álláshirdetésben egészen pontosan az a kikötés, hogy a jelentkező úriemberek minimum két AAA kategóriás szerepjáték fejlesztésében részt vettek már...)

Mielőtt bárki örömujjongásban törne ki, hozzá kell tennünk, hogy hivatalos bejelentésünk nincs, bármi lehet még ebből, akár egy új cím is, de nem zárható ki egy esetleges Dark Messiah folytatás sem, aminek talán sokan még jobban örülnének, mint bármi másnak. Ami biztos már az új címről, az a fent is elhangzott AAA kategória, valamint az RPG stílus, illetve a platformok, amelyek a következőképpen alakulnak: PlayStation 3, Xbox 360, PC és Mac. Ebből természetesen okosabbak nem leszünk, viszont a reménysugarat megkaptuk.

Hogy mikorra érik ez hivatalos bejelentéssé, az szintén egy nagy kérdőjel, ha a munkálatok még csak most fejeződtek be, akkor 2010-es dátumnál korábbira ne számítsunk, de azért reménykedni lehet, sőt kell is!
2 hozzászólás

Lac

16 éve, 22 napja

Egyetértek Dru kollégával, ha RPG-hez keresnek csapatot, biztos, hogy nem a Heroes sorozatot akarják bővíteni.

válasz erre

Dru

16 éve, 22 napja

Úristen, több mint 10 évig hazugságban éltem! Mindig is azt hittem, hogy a Heroes az körökre osztott stratégia, sőt én magát a műfajt is elsősorban ezzel (meg a Civilizationnel) azonosítottam. De a külföldi kollégák végre felnyitották a szemem, és teljes életet élhetek.mosolygó smiley

De most ez tényleg komoly? Ha én az Ubisoft és az RPG szavakat egy mondatba rakom, abba csak a legvégső esetben illik bele még a Heroes szó is. Szal szerintem (merem remélni) az csak simán Might and Magic akar lenni, mert annak mind a 9 része RPG volt (az utolsó kivételével nem is akármilyenek), és már éppen itt az ideje egy új résznek, mivel 2002. óta jegelik. Ráadásul a Heroes 5-öt a ruszkik fejlesztették (szerintem zseniálisra), már csak az hiányozna, ha odadobnák a ferdeszeműeknek a brandet. Meg körökre osztott stratégia konzolon? Na az is érdekes lenne. De mivel RPG-t fejlesztenek a cikk alapján, erről szó sem lehet. Vagy RPG-t akarnak csinálni a Heroesból? Nagyon nem jó poén...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja