Készül a Dell legújabb Vostro notebookja

2009. június 21.
1.6941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint a kiváló számítógépeiről ismert Dell újabb taggal készül kibővíteni az üzleti szegmenst célzó, Vostro sorozatú hordozható gépei kínálatát.

A kiszivárgott információk sajnos nem tartalmazzák az új laptop összes paraméterét, de a főbb részletekre így is fény derült. A készülő újdonság Dell Vostro 1220 típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, és egy 12 inches kijelzővel van felszerelve, ami 1280 X 800-as natív felbontást képes kezelni.

A Dell Vostro 1220 az Intel 2,1GHz-es Core 2 Duo T6750-es központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 4GB RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. Az adatok tárolásáról egy 320GB-os hagyományos merevlemez, és egy DVD +/-RW optikai meghajtó gondoskodik, a hálózati eszközök között pedig egy egyelőre ismeretlen típusú WiFi modul, és egy LAN kártya szerepel. A notebook kínálatából természetesen nem hiányzik a több formátumot kezelő kártyaolvasó, az ExpressCard slot, a webkamera, és az ujjlenyomat olvasó sem. A külső részen található egy D-Sub VGA, három USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az operációs rendszerek kínálatában valószínűleg a Microsoft Windows Vista Business Edition és az Ubuntu Linux fog szerepelni. A Dell Vostro 1220 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre még nincs információ.
1 hozzászólás

Tibit

16 éve, 18 napja

az a 12" elég kicsi!nyelvnyújtó smiley Nem gamereknek való gép, másfelől meg fel van turbózva rendesen...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaGargameth profiljamarco profilja