Készül a Combat Mission: Shock Force - NATO

2010. május 16.
2.5741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Battlefront.com brigádja már évek óta gondozza a Combat Mission szériát, amely elsősorban a háborús stratégiai játékok szerelmeseinek készül.

Ennek megfelelően sosem az aprólékosan, nagy műgonddal kidolgozott látványvilágával próbálta megszerettetni magát, hanem a valóságból kiragadott egységeivel, fegyvereivel, taktikázási lehetőségeinek sokaságával és nagyszerű játékmenetével. A srácok idén már bejelentették a sorozat bővítését, méghozzá a Combat Mission: Afghanistannal, ám ez cseppet sem vette el a kedvüket attól, hogy egy újabb csomagot készítsenek a 2007-es Combat Mission: Shock Force-hoz.

A NATO felségjelzést viselő kiegészítő már a harmadik a sorban, amely a Shock Force-ra épül, a Marines és a British Forces után. Ebben három újabb hadsereget, a németet, a hollandot és a kanadait kapjuk kezeink közé, amelyek természetesen mind-mind saját járművekkel, gyalogosokkal és festésekkel szállnak be a csetepatéba. A rossz fiúk oldalán tevékenykedő szírek is számíthatnak néhány újdonságra, nehogy véletlenül egyenlőtlenné váljon a háború. Emellett számos új szkenárióba és 3 új kampányba kóstolhatunk bele, amelyek új hangokkal és hanghatásokkal megerősítve várják a lelkes stratégákat. A megjelenési dátumról egyelőre nem kaptunk információt, de minden bizonnyal még idén számíthatunk a NATO pakkra.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja