Készül az MSI új GX680 FHD noteszgépe

2010. december 26.
2.6641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb külföldi hírek szerint a Micro Star International hamarosan egy új fejlesztésű hordozható géppel fogja kibővíteni a termékkínálatát.

A kiszivárgott információk alapján a készülő laptop a gyártó játékos felhasználókat célzó Gaming szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig MSI GX680 FHD típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új noteszgép különlegessége, hogy már az Intel legújabb generációs Sandy Bridge processzorával látták el, viszont a teljes specifikációjára sajnos egyelőre még nem derült fény.

A konfiguráció egy 15,6 inches szélesvásznú képernyővel van tervezve, ami már teljes pompájában képes megjeleníteni a HD videotartalmakat is, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontással rendelkezik. A kijelző keretéből természetesen nem hiányzik a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera, valamint a mikrofon sem. Az új MSI GX680 FHD az Intel HM65 Express chipkészlet köré épül, és az Intel négymagos, 2,2 GHz-es Core i7 2630QM központi feldolgozójával van felvértezve, míg a memóriarendszere maximális kiépítésben 8 GB RAM-ot tartalmazhat.

A képi megjelenítésért az Advanced Micro Devices legújabb, 1024 MB GDDR5 VRAM-mal rendelkező Radeon HD 6870-es diszkrét grafikus vezérlője felel, az adatok tárolásáról pedig egy 750 GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, viszont az optikai meghajtó típusa egyelőre ismeretlen, és a külső részen kialakított portok kiosztásáról sincs semmiféle információ. A laptop hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, és egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul alkotja.

Az újdonságot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium (64 bit) operációs rendszerrel, egy egérrel, egy notebook táskával, valamint az Assasin's Creed II játék teljes értékű változatával szállítja a gyártó. Az új MSI GX680 FHD megjelenésére előre láthatóan 2011 februárjában számíthatunk, az alapmodell árcédulán pedig 1799 eurós összeg lesz feltüntetve.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nevetséges ez az árazás. Akkor is, ha 3 éve volt. Egyszerűen nem ér ennyit egy ilyen gép. Vásárlás után 3 évvel meg elavult lesz és fejleszteni sem tudod.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja