Készül az Atom N2600-as CPU-val szerelt Algiz XRW netbook

2012. december 30.
1.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb hírek szerint a strapabíró számítógépekre specializálódott Handheld műhelyéből hamarosan egy újabb netbook érkezésére számíthatunk.

A szóban forgó újdonság személyében tulajdonképpen a gyártó korábbi Algiz XRW modelljének újragondolt variánsát köszönthetjük, ami a ráncfelvarrás eredményeként immár korszerűbb Atom processzorral lett felvértezve. A megújult noteszgép egy 10,1 inches rezisztív érintőképernyővel gördült le a gyártósorról, ami az 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik.

Az eddig alkalmazott Intel Atom Z550-es központi feldolgozó helyét az Atom N2600-as chip vette át, ami mellé 2 GB rendszermemória csatlakozik. Adattárolónak egy 64 GB kapacitású szilárdtest-meghajtó lett beépítve, de a masszív burkolat alatt helyet kapott még egy Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi, egy Bluetooth 2.0 + EDR adapter, egy GPS modul, illetve egyes modelleknél egy 3G-s rendszer is.

A netbook külső részén található egy SD formátumra felkészített kártyaolvasó, egy dokkoló port, egy D-Sub VGA kimenet, két darab USB 2.0, egy RS-232 soros, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. Az átdolgozott Handheld Algiz XRW várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
2 hozzászólás

Raiden

7 éve, 4 hónapja és 14 napja

Elég masszívnak tűnik,ha az árát sikerül belőni,biztosan jól fog fogyni.

válasz erre

Vendég

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Uhh hogy néz ki!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaRyutheStaR profiljagery1113 profiljaGargameth profiljatotyak profilja