Készül a Sony új Vaio Duo 13 laptopja

2013. május 12.
2.1501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint a Sony hamarosan újabb taggal fogja bővíteni a laptopjainak termékkínálatát.

A szóban forgó újdonság személyében tulajdonképpen a gyártó tabletként is használható Vaio Duo 11-es modelljének nagyobb variánsát tisztelhetjük, ami a boltok polcaira Sony Vaio Duo 13 típusjelzéssel fog megérkezni. Ahogy az a modellszámból is sejthető, a rendszer egy 13 inches érintőkijelző köré épül, amely az 1920 X 1080 pixeles teljes HD felbontást kínálja.

A Sony Vaio Duo 13 burkolata alatt az Intel közelebbről meg nem nevezett Core i5-ös központi feldolgozója teljesít szolgálatot, ami mellé egy 4 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a mérnökök, az adatok tárolásáról pedig egy 128 GB tárolókapacitású SSD gondoskodik. A külső részen fellelhető portok választékában két darab nagy sebességű USB 3.0 port, egy HDMI videokimenet, valamint az audiorendszer csatlakozói találhatóak.

A laptop a Microsoft Windows 8 operációs rendszerével, valamint egy 10 óra folyamatos üzemidőt garantáló akkumulátorral fog megérkezni. Az új Sony Vaio Duo 13 megjelenési idejéről és áráról egyelőre semmiféle információ nem érkezett.
4 hozzászólás

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 15 napja

Gondolom bitang drága lesz.

válasz erre

marco

7 éve, 10 hónapja és 15 napja

Nekem speciel tetszik, mert más mint a megszokott forma, és ez bejön. De a touchpad... Az fura így. Ekkora kis gépen az ember nem egerezik, itt kell egy jóféle touchpad mindenképp.

válasz erre

csirkee

7 éve, 10 hónapja és 15 napja

jaj neeeee ne legyenek ilyenek. Imádom a fehér vaiokat de ez...nekem ez nem tetszik

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 10 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja