Készül a Sony új Vaio Duo 13 laptopja

2013. május 12.
2.2911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint a Sony hamarosan újabb taggal fogja bővíteni a laptopjainak termékkínálatát.

A szóban forgó újdonság személyében tulajdonképpen a gyártó tabletként is használható Vaio Duo 11-es modelljének nagyobb variánsát tisztelhetjük, ami a boltok polcaira Sony Vaio Duo 13 típusjelzéssel fog megérkezni. Ahogy az a modellszámból is sejthető, a rendszer egy 13 inches érintőkijelző köré épül, amely az 1920 X 1080 pixeles teljes HD felbontást kínálja.

A Sony Vaio Duo 13 burkolata alatt az Intel közelebbről meg nem nevezett Core i5-ös központi feldolgozója teljesít szolgálatot, ami mellé egy 4 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a mérnökök, az adatok tárolásáról pedig egy 128 GB tárolókapacitású SSD gondoskodik. A külső részen fellelhető portok választékában két darab nagy sebességű USB 3.0 port, egy HDMI videokimenet, valamint az audiorendszer csatlakozói találhatóak.

A laptop a Microsoft Windows 8 operációs rendszerével, valamint egy 10 óra folyamatos üzemidőt garantáló akkumulátorral fog megérkezni. Az új Sony Vaio Duo 13 megjelenési idejéről és áráról egyelőre semmiféle információ nem érkezett.
4 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 17 napja

Gondolom bitang drága lesz.

válasz erre

marco

11 éve, 10 hónapja és 17 napja

Nekem speciel tetszik, mert más mint a megszokott forma, és ez bejön. De a touchpad... Az fura így. Ekkora kis gépen az ember nem egerezik, itt kell egy jóféle touchpad mindenképp.

válasz erre

csirkee

11 éve, 10 hónapja és 17 napja

jaj neeeee ne legyenek ilyenek. Imádom a fehér vaiokat de ez...nekem ez nem tetszik szomorú smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 10 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja