Készül a House of the Dead: Overkill folytatása?

2010. november 11.
1.7521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tavalyi esztendő egyik legérdekesebb Nintendo Wii-exkluzív címe volt a House of the Dead: Overkill, ami enyhén felnőttes tartalma és koncepciója miatt nem ért el akkora sikereket a masinán, mint amit egy multiplatform termékként elérhetett volna, ám egyes források szerint mindez nem gátolja meg a Segát abban, hogy folytatást készítsen hozzá.

A NintendoLife magazin ugyanis napvilágra hozott egy pletykák, ami meg nem nevezett, de a tűzhöz közeli forrásokra hivatkozva állítja, hogy már készülődik a House of the Dead: Overkill 2.

A rail-shooter kategóriába helyezhető alkotás folytatásával kapcsolatban természetesen eleddig semmiféle hivatalos álláspont nem látott napvilágot, így tekintsük egyszerű szóbeszédnek az elhangzottakat, és kezdjünk fohászkodni az égiekhez, hogy ha valóban igazak a hírek, akkor a Sega újfent a londoni Headstrong Games csapatát kérje fel a munkálatokra, akik az első rész esetében is derekas munkát végeztek. Nem mellesleg pedig annyi "fuck" soha nem hangzott el videojátékban, mint ami a House of the Dead: Overkill-ben, így még jobban várjuk a folytatást, hogy vajon sikerül-e felülmúlni ezt is.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja