Készül a Final Fantasy VII remake?

2014. február 23.
1.8051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Az 1997-ben megjelent Final Fantasy VII máig hatalmas népszerűségnek örvend a rajongók körében, így nem meglepő, hogy sokan örülnének egy valódi remake érkezésének, a Square Enix azonban idáig nem élt a kínálkozó lehetőséggel.

Meglepő híreszteléssel állt elő a NeoGAF fórumán a japán játékvilággal köztudottan jó kapcsolatot ápoló ipari bennfentes, Verendus, aki azt állítja, hogy a Square Enix már javában dolgozik a Final Fantasy VII remake-jén. Érdekes adalék a hírhez, hogy néhány nappal ezelőtt a sorozat producere, Yoshinori Kitase a rajongók kérdésére válaszolva elárulta, hogy személy szerint nagyon szívesen elkészítené a közönségkedvenc rész remake-jét, ehhez azonban sok mindennek kéne történnie.

Elkezdődött. Ez azonban nem jelenet sokat, úgysem fognak nyilatkozni mindaddig, amíg nem érzik úgy, hogy elérkezett az idő a bejelentésre. Hosszú és kemény munka áll a csapat előtt, a végeredménynek ugyanis ütnie kell.

A fentieket természetesen erős fenntartásokkal kell kezelni mindaddig, amíg a kiadó elő nem áll a hivatalos részletekkel. Már amennyiben tényleg készül valami a háttérben.
Final Fantasy VII máig hatalmas népszerűségnek örvend a rajongók körében, így nem meglepő, hogy sokan örülnének egy valódi remake érkezésének, a Square Enix azonban idáig nem élt a kínálkozó lehetőséggel.'>
6 hozzászólás

totyak

11 éve, 8 napja

Azt nem értem, ha ennyien várják, ergo valószínűleg sokan meg is vennék, akkor miért nem készítik el? Lenne bevétel bőven.

válasz erre

PaulMarloW

11 éve, 10 napja

Az Advent Children féle art-al szívesen kijátszanám újra, nem is értem hogy a film megjelenése előtt (vagy után) miért nem kapott egy ilyet a játék.

válasz erre

kpal

11 éve, 10 napja

csak pletyka!

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 napja

Azért ez a legsikeresebb, mert ebben megvolt még minden, amit videojátéknak nevezünk. Remek történet, kiválló karakterek, olyan zenék, hogy aki játszott vele, az nem feledi soha és nem utolsó sorban tartalom de nem olyan, mint a mostani részekben, ahol ugyan sok időt el lehet tölteni a játékban, de közben halálra unod magad. Nem tudom mit kívánjak ezzel kapcsolatban, egy részem szeretné, hogy elkészüljön és láthassam mai köntösben, modernizálva (DE NEM EGYSZERŰSÍTVE!!!), egy másik részem meg azt mondja, hogy hagyják csak békében pihenni ezt a játékot, hiszen úgy volt tökéletes, ahogy volt.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 10 napja

Vendég írta:
Egyébként hogyhogy ez a rész ennyire kiemelkedően sikeres? Van vagy 20 FF...
Mindegyik más történetet kap, más szereplőkkel, más játékmenettel és csak néhány visszatérő elem van benne, amit meghagynak.
Ez vált a legnagyobb kultusz címmé. Épp nemrég láttam a legutoljára megjelent résznél egy interjút és kapták a szokásos kérdést: "lesz-e FFVII remake?" röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 napja

Egyébként hogyhogy ez a rész ennyire kiemelkedően sikeres? Van vagy 20 FF...

válasz erre
Final Fantasy VII
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profilja