Készül a DeepCool új Aeolus Big Frost CPU hűtője

2012. július 14.
1.3301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent híresztelések szerint a különféle hűtési megoldásokra szakosodott DeepCool műhelyéből hamarosan egy újabb hűtőrendszert köszönthetünk.

A készülő újdonság a központi feldolgozók hűtésére lett kihegyezve, és a kiszivárgott információk szerint lényegében a gyártó korábbi Aeolus Frost modelljének az átdolgozására számíthatunk, ami a módosítások eredményeként immár DeepCool Aeolus Big Frost névre lett keresztelve. Ahogy azt már a komolyabb hűtési megoldásoktól megszokhattuk, természetesen az újdonság is egy univerzális felfogató készlettel érkezik, aminek köszönhetően egyaránt ideális választás lehet az AMD és az Intel rendszerek tulajdonosainak is.

A DeepCool Aeolus Big Frost kompatibilis az Advanced Micro Devices AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1 és FM2, valamint az Intel LGA775, LGA1155, LGA1156, LGA1366 és LGA2011 tokozású processzorokkal. A dupla torony kialakítású termék 126 X 136 X 159 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé nem kevesebb mint 1.109 grammos tömeg társul.

A központi feldolgozó felületével érintkező hűtőalapból a felgyülemlett forróságot hat darab, rézből készített hat milliméteres hővezető cső szállítja el a két részre osztott alumínium hűtőbordához. A folyamatos légáramlásról két darab 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, amik közül az egyik 1300 RPM fordulatszámon végzi feladatát 22,6 dBA zajszint mellett, míg társa 900 és 1500 RPM között képes üzemelni, eközben teljesítménytől függően 21,4 - 32,1 dBA zajszintet produkálhat.

A DeepCool Aeolus Big Frost várható megjelenési idejéről egyelőre még nem érkezett információ, annyit mindenesetre már tudni, hogy az árcéduláján 32 dollár körüli összeg lesz feltüntetve.

Készül a DeepCool új Aeolus Big Frost CPU hűtője - 2. kép


Készül a DeepCool új Aeolus Big Frost CPU hűtője - 3. kép


Készül a DeepCool új Aeolus Big Frost CPU hűtője - 4. kép

1 hozzászólás

Vendég

8 éve, 9 hónapja és 14 napja

Jézus az a cucc!!!!!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja