Készül a Borderlands előzmény?

2014. április 07.
2.6131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A legfrissebb értesülések szerint a 2K Australia és a Gearbox Software már javában dolgozik a következő Borderlands epizódon, amely a jelek szerint előzmény lesz PC, Xbox 360, valamint PS3 platformokra.

A történet állítólag a fiatal Handsome Jack körül forog, aki egy idegen ereklye után kutat. A játék helyszínéül az Elpis szolgál, amely minden bizonnyal ismerősen cseng a széria rajongóinak. Mivel az űrben járunk, a játékosoknak nemcsak az alacsony gravitációval, hanem az oxigénhiánnyal is meg kell majd küzdeniük.

Az előzmény négy játszható karaktert vonultat fel, ők név szerint Athena The Gladiator, Wilhelm The Enforcer, Nisha The Lawbringer, valamint Fragtrap. Randy Pitchford, a Gearbox elnöke nemrégiben nyilatkozott a sorozat jövőjével kapcsolatban, azt állítva, hogy a harmadik epizód ugyan jelenleg nem áll fejlesztés alatt, de a franchise hamarosan bővülni fog. Vajon Pitchford erre a játékra gondolt?
4 hozzászólás

teglasdavid

10 éve, 10 hónapja és 21 napja

Remek egy játék!! mosolygó smiley

válasz erre

I3enG

10 éve, 10 hónapja és 24 napja

totyak írta:
Semmi nextgen kiadás? Hol élnek ezek?
gondolom azokat célozták meg akik már játszottak borderlandssel, és nem az olyan embereket akik csak azért vennék meg mert nincs játék a next genre

válasz erre

totyak

10 éve, 10 hónapja és 24 napja

Semmi nextgen kiadás? Hol élnek ezek?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 10 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja