Készül az új Total War, ami ismét egy történelmi stratégia lesz!

2016. november 18.
3.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem mondanánk, hogy rosszul sült el az, hogy a The Creative Assembly a Warhammer univerzumba ültette át a Total War-sorozatot, de azért őszintén szólva furcsa volt a sok történelmi esemény után egy fantáziavilágban látni a szériát.

Úgy tűnik azonban, hogy a kikacsintást nem állandósítják a fejlesztők, a The Creative Assembly egyik igazgatója, Rob Bartholomew ugyanis egy interjúban bejelentette, hogy készül a soron következő Total War-játék, amelynek keretein belül végre ismét történelmi események várnak ránk.

Sőt mi több, Rob szerint nem elég, hogy újra visszatérnek a történelmi időkbe, ezúttal egy olyan korszakhoz nyúltak hozzá, ami számukra is teljesen új lesz, tehát nem egy korábbi mellékszál folytatását kapjuk, hanem valami igazi újdonságot.

Mivel az emberi történelemben rengeteg olyan éra volt, amely óriási háborúkat eredményezett, ezért értelmetlen lenne találgatni a The Creative Assembly tervei kapcsán, ellenben őszintén reméljük, hogy végre az első- vagy a második világháború kerülhet terítékükre.
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 20 napja

Ronalddo írta:
Világháború mindig kiráy egy játékban!
És itt nem is lenne unalomig nyomatott téma, mert itt mi alakíthatnánk a stratégiát, nem csak mennék és lövöldöznénk.

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 20 napja

Világháború mindig kiráy egy játékban!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljamarco profiljatotyak profilja