Készül a következő Midnight Club-játék?

2017. augusztus 02.
2.7781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas hírek láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a Take-Two és a Rockstar talán belevágott végre a legendás Midnight Club feltámasztásába, amit nem kizárt, hogy az idei kölni gamescom expón jelentenek majd be nekünk.

Persze ne haladjunk ennyire előre, egyelőre ugyanis mindössze arról van szó, hogy egy Derik2502 névre hallgató Reddit-felhasználó nemrégiben két képet tett közzé, amelyek állítólagosan az Xbox szerverekről származnak, és ha ez nem lenne elég, úgy hírlik, hogy a fotók egy soron következő Mindight Club-játékból kerültek kivágásra.

Ha a képek valódiak, állítólag nem egy korábbi rész feldolgozását, hanem egy vadonatúj játékot prezentálnak nekünk, hiszen egy olyan 2015-ös Mustangot láthatunk rajta, ami nem szerepelhetett az előző részben. Nem akarunk előre inni a medve bőrére, de sokan nagy összegeket adnának érte, ha az alábbi képek valódiak lennének...

Készül a következő Midnight Club-játék? - 2. kép


Készül a következő Midnight Club-játék? - 3. kép

4 hozzászólás

totyak

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

És vajon jó ötlet volt a felhasználó nicknevét nem kitakarni a képekről és úgy a világ elé tárni? Valakit fenékbe fognak rúgni.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Remastered lesz ez. Sajnos.

válasz erre

muki

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Ez nagyon jól hangzik, de ha csak átverés, megtalálom aki csinálta

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Remélem igaz és nem csak Konzolra

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja