Később száll fel Európában a Tom Clancy‘s HAWX 2

2010. augusztus 21.
2.0401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Bizonyára már minden harcra edzett vágja a centit a legújabb Clancy őrület, a HAWX második részének érkezéséig.
 

A Ubisoft most kicsit megtoldotta ezt a centit, no nem sokkal, éppen csak annyival, hogy marketingszempontból még nagyobb legyen a nyomás. Hogy a dologban a Microsoft keze is benne van mi sem bizonyítja jobban, minthogy az embargótól csak az X360 tulajok menekültek meg.

Az eredeti felszállás időpontja, szeptember 3-án lett volna várható. Hamarabb mint a tengerentúlon, most azonban az X360-on kívül mindenre előbb jelenik meg odaát a játék. A Ubisoft Europe egészen pontosan egy héttel késlelteti a PS3 verziót, a PC-seknek legalább két hetet kell várniuk, míg a Wii-sek jártak a legrosszabbul; az ő D-napjukról még fel sem lebbentették a fátylat. Így előállt az az abszurd helyzet, hogy a pár hete még bőven előnyben lévő Európában, még októberre is átcsúszhat a nyitás.

Akik szeretik a Clancy apó nevével fémjelzett játékokat, azok bizonyára tudják, hogy a HAWX 2-ben is egy magasan képzett, elit pilótát alakíthatunk, akit a legmodernebb technológia és hathatós légi támogatás segíti küldetései során. A fejlesztők azt ígérik még soha ilyen realisztikusan nem ábrázolták a légi háború poklát, ahol minden egyes becsapódást önálló élményként élhetsz át. A játékban harcolhatunk Moszkva, a Prezsa-öböl, az Északi-sarkkör és az Indiai Óceán felett, és olyan titkos fegyvereket vethetünk be, mint az F35-ös vadászrepülőgép, lézer irányítású bombák, vagy a Föld felett 700 kilométeres magasságban keringő GeoEyes precíziós műhold.

A játékból augusztus 16-án illetve 17-én már útjára bocsátottak egy X360-as és egy PS3-as demót, mely két missziót tartalmazott.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljamarco profiljaWickedSick profiljaManiac profiljamarco profiljagery1113 profilja