Később érkezik a HTC Grip

2015. július 17.
1.3831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A HTC mostanság a gödör mélyén sétálgat, hiszen az egyedüli pozitívumként a vállalat termékei közül mostanság talán csak a Valve által támogatott HTV ViVe VR headsetet lehet megemlíteni.

Az okostelefonok terén már néhány éve nem mutattak be semmi újat, a hordható okoseszközök piacára pedig mostanság kellett volna belépniük. Igaz, így is néhány évvel le vannak már maradva, de a HTC Grip névre keresztelt okoskarkötő legalább a löketet megadhatta volna.

A vállalat azonban nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy eltolódik az eszköz piacra dobása. Pontos dátumot nem adtak meg, jó esetben még az idei évben megkapjuk, de ez megint egy olyan ügy, amely nem egészséges egy gödörben járkáló vállalatnak.
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 6 hónapja és 13 napja

Amúgy sem lendítené fel a céget ez a termék sem. Annyi ilyen és hasonló kapható már más gyártóktól, így nagyon telített a piac. Miért pont a HTC lenne a tuti befutó?

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 6 hónapja és 13 napja

Pedig de rohadt jól néz ki!

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 6 hónapja és 13 napja

EZ a csúszás se tesz jót a cégnek.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaturatur profiljagery1113 profiljaImperator profiljaXelosz profiljaHellblade profiljaLaci721 profiljagokuvsvegita profiljaYanez profiljahamzai profilja