Késik az XP Service Pack 3

2008. április 29.
2.5371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A Microsoft késlelteti a Windows XP-hez szánt harmadik szervízcsomagjának bemutatását.

A késedelem oka egy olyan hiba, melynek révén a Service Pack egy kis- és középvállolkozásnak szánt ügyviteli rendszerrel ütközik. A jelenség a Vista első szervízcsomagja esetén is tapasztalható. A hiba kijavításáig a Microsoft késlelteti az XP harmadik Service Pack-jének bemutatását, és arra kéri a felhasználókat, hogy legyenek türelemmel a hiba kijavításáig.

Valószínüleg az XP felhasználók mindössze töredéke az, aki használja a Mirosoft Dynamics RMS ügyviteli szoftvert, a redmondi óriás mégis visszatartja ezért a végfelhasználóknak szánt Service Pack 3-at a kellemetlenségek elkerülése végett.

Egyenlőre nem tudni, a hiba mikorra is kerül pontosan kijavításra, avagy mennyit csúszik az új szervízcsomag, és mikor sikerül leküzdeniük az üzleti felhasználású szoftverrel való inkompatibilitást. Ugyanez a hiba a Vista Service Pack esetében is jelentkezik, így az újabb operációs rendszerhez írt csomag is korrigálsra kerül.
1 hozzászólás

richie8

5 éve, 7 hónapja és 27 napja

A késedelem mindenképp megbocsájtható, a jó ügy érdekében.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaturatur profiljaWarriorAutobot profiljaWickedSick profiljamovi profiljaImperator profiljakylx profiljagery1113 profilja