Késik az első Rainbow Six: Siege-expanzió

2016. január 04.
2.3551
MissRayman profilja, adatai
MissRayman
Alig kezdődött el a 2016-os év, de máris felborult a Ubisoft ütemterve, mely szerint rengeteg különleges, új tartalmat szállítanak le az idén a Rainbow Six: Siege-hez, összesen négy részletre lebontva.

Nem kell megijedni, csak egészen kevéssel tolták el a legelső expanzió megjelenését: az eredetileg erre a hónapra ígért Operation Black Ice február legelejére várható. Legelőször a Season Pass-szel rendelkezők élvezhetik majd február 2-ától a DLC nyújtotta lehetőségeket és rögtön térítésmentesen hozzájuthatnak a két új karakterhez.

Mindenki másnak további hét napon át, egészen február 9-éig kell türelemmel lennie a két új operátor, az új térkép és a fegyverskinek megvásárlásáig vagy feloldásáig - utóbbira a készítő szerint elég mindössze 25 órát áldozni. A továbbiakban még három szezon várható, mely rengeteg extrát fog elhozni nekünk.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 2 napja

Két operátor és pár fegyver skin?
Na ez az a DLC amire én nem fogok költeni, jöhet felőlem bármikor.

válasz erre

movi

5 hónapja, 3 napja

Még mindig nem értem, mi értelme van itt a seasson passnak, ha a tartalmak ingyenesen is elérhetőek lesznek! Azért fizessek, hogy egy héttel előbb elérhessem a plusz tartalmakat?

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 3 napja

Pffff, Ubisoft...

válasz erre

kpal

5 hónapja, 3 napja

Jó volna minden Free lenne

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profilja