Késik az Acer 4K-s Predator megjelenítője

2017. augusztus 05.
3.4841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt megjelenítők piacán az Acer egy nagyon kedvelt márka, hiszen a megfizethetőbb mezőnyben számos modellel vannak jelen, de természetesen új fejlesztéseikkel a piacot és a játékélményt is előre szeretnék vinni.
 

Pár hónapja beszámoltunk nektek a Predator X27-ről, mely 4K felbontású, HDR támogatással rendelkező kijelzőjével elképesztő játékélményt ígér. A vállalat amerikai részlege nemrég egy felhasználó kérdésére erősítette meg, hogy 2018 Q1-re csúsztatták a monitor megjelenését, így az ünnepi szezonra nem kerül piacra a termék.

A megjelenítő egyébként 27 hüvelykes 4K (3840x2160) panelt, 144Hz-es képfrissítést, 4ms-os válaszidőt és HDR támogatást ígér, vagyis igazi csúcskategóriás termék lesz. Valószínűleg az integrált Tobii eye szemkövető technológia sem csillapítja majd a felhasználók csalódását, pláne úgy, hogy a vállalat nem magától, hanem egy felhasználói kérdésre válaszolva adott tájékoztatást erről, amit bizony páran meg is jegyeztek.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ütős monitor, de nekem túl sok lenne.
Egy sima fullHD monitornak jobban örülnék.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 7 hónapja és 2 napja

Az egyik gamer laptopot is eltolták vagy fél évvel, nem tudom miért.

válasz erre

totyak

4 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nem hiszem, hogy az eladásokat nagyon megérintené, hogy nem ér ide az ünnepekre. Ez a monitor már az a kategória, amit még ünnepek alatt sem visznek tömegével.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt