Késhet a GTA IV megjelenése

2008. április 08.
1.8611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Még 20 nap a megjelenésig.

Talán senkinek nem kell ecsetelni, hogy nem pusztán a hisztériát kiváltó Grand Theft Auto negyedik részének megjelenéséről van szó, annál itt jóval komolyabb játék folyik a háttérben. Mint ismeretes az EA szemet vetett a játékot kiadó Take-Two Interactive-ra, és hogy-hogy nem, pontosan a játék megjelenése előttre időzítette a vételi szándék kinyilatkoztatását. Meglehet, a huzavona késleltetheti a várva-várt játék megjelenését.

A felröppent hír inkább spekuláció, bár reális esélye van a dolognak. Az Electronic Arts-nak, szűk három hete maradt az üzlet nyélbe ütésére. Erre több út is kínálkozik, nem feltétlen a Take-Two-val való megegyezés révén dől majd el a dolog, az EA a részvényeseket kóstolgatja a többségi tulajdonért.

Soha nem volt még arra példa, hogy egy videójáték ilyen pénzösszegeket mozgasson meg. A GTA licensz komoly márkanévvé lett. Egyesek szimplán minden idők legjobb játékának titulálják az Xbox, illetve PS3 platformokra hamarosan megjelenő játékot. Hogy a "hamarosan" pontosan mikor is lesz, azt megtudhatjuk a hónap végéig. Elemzők szerint ugyanis amennyiben az EA sikerrel jár, úgy bizonyosan késleltetni fogja a játék megjelentetését, hogy népszerűsítse saját logóját.

Új szelek fújnak tehát a videójátékok iparágából. Mivel ezek a produktumok felverekedték magukat a szórakoztatóipar legnépszerűbb tárgyai közé, és óriási pénzek mozognak a piacon, így az egyes érdekkörök csatája egyre kiélezetebbnek mutatkozik, más kérdés, hogy ennek a játékosok ihatják meg a levét. Annyi szent, hogy az Electronic Arts-nak ezen akciója nem feltétlen kelt szimpátiát a játékosok körében.
5 hozzászólás

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 3 napja

Nem az EA adja ki a GTa IV-t ha nem a Rockstar Games csak akkor lesnék ha elötte a Rockstar felvásárolná a Take-Two -t akkor yól kiröhögöm az EA-tröhögő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 8 napja

Nem az EA adja ki, vagy rosszul tudom?

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 4 hónapja és 9 napja

Gratulálok! Ilyenkor bánom igazán, hogy bejelentkezve nem áll módomban ízes szavakkal illetni a megmozdulást! Esetleg, mint Vendég? röhögő smiley Nem teszem, de higgyétek el, hogy jönne a számra néhány keresetlen károm! menő smiley Nem mozgat a GTA IV bármily furcsán hangzik is, de körülöttem az egész világot igen, így nem nézném jó szemmel, ha mindenki depresszióba hullna, mert késik a GTA IV! mosolygó smiley Bízzatok, reméljetek!

válasz erre

Dante576

17 éve, 4 hónapja és 9 napja

Remélem nem fog késni mert kezdi felkelteni az érdeklődésem kacsintó smiley

válasz erre

Lackooo

17 éve, 4 hónapja és 9 napja

Az EA is kezd a Microfosra hasonlitani... meglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja