Késhet a japán földrengés miatt az NGP megjelenése

2011. április 06.
1.9221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Japánban megtörtént katasztrófa nem csak élővilágunkra jelent beláthatatlan következményeket, hanem az ország gazdaságának minden egyes részére, így többek között a játékiparra is.

Ezzel kapcsolatban számtalan hírt olvashattunk már a múltban, mind közül azonban ma futott be az egyik legfájóbb darab, Jack Tretton, az amerikai Sony vezére ugyanis egy interjúban elárulta, hogy a földrengés miatt szinte biztosan csúszni fog az NGP, avagy a PSP 2 megjelenése.

Bár konkrétumokról egyelőre nem tudott beszélni, hiszen Japánnak komolyabb problémái is vannak, semmint a kis konzollal foglalkozzon, mindenesetre 2012-t tartja reálisnak arra, hogy a masina megjelenhessen végre. Jack szerint idén maximum egyetlen régióban, ha meg tudnák jelentetni a gépet, az az egy terület is Japán lehetne, de visszautalva a fentiekre, az ott élőknek jelenleg lényegesen komolyabb gondjaik vannak, mintsem az új PSP-vel foglalkozzanak. Ez van srácok, a természet ereje ismét megmutatta, hogy ki az úr!
3 hozzászólás

DNS

11 éve, 4 hónapja és 19 napja

Ennél rosszabb dolog ne történjen soha senkivel földrengés miatt.

válasz erre

Shade

11 éve, 4 hónapja és 20 napja

Habár ha kiadnák, az NGP-ből származó nagy bevétel egy részét a károsultaknak adhatnák.

válasz erre

skyman

11 éve, 4 hónapja és 20 napja

De inkább probálják helyre hozni az életüket az ott élő emberek. Nem hiszem, hogy a legfontosabb most a gammerek ellátása lenne.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja