Késhet a Kingdom Come: Deliverance megjelenése

2016. március 01.
4.4781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes híreket közölt a Warhorse csapata a Kingdom Come: Deliverance címre keresztelt középkori szerepjáték kapcsán, amiről az Eurogamer munkatársainak elmondták, hogy az alkotás kiadója költséghatékonysági okokból azt szeretné, ha egyszerre jelenhetne meg a játék minden platformra.

Ezzel alapesetben talán nem is lenne probléma, ellenben míg a PC-s változatokat már a nyáron szerette volna megjelentetni a csapat, addig a konzolos átiratok premierjére csak az év végén számíthattunk az eredeti tervek alapján, vagyis ha a kiadó szeretné egyszerre megjelentetni a játékot minden platformra, akkor az a számítógépes átiratok csúsztatásával valósulhatna csak meg.

Amíg nem születik döntés a témában, addig azt érdemes észben tartani, hogy március 3-án indul majd az alkotás bétája, amelyet az említett magazin srácai már ki is próbálhattak, és az alábbi videóban rögzítették első tapasztalataikat.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

kpal

2 éve, 5 hónapja és 1 napja

Pc béta engem is érdekelne .

válasz erre
Kingdom Come: Deliverance
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaturatur profiljaLaci721 profiljarDAVE profiljaBvektor profiljaVis Major profiljamarco profiljaWillThaWheel profilja