Késhet a Kingdom Come: Deliverance megjelenése

2016. március 01.
3.7981
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes híreket közölt a Warhorse csapata a Kingdom Come: Deliverance címre keresztelt középkori szerepjáték kapcsán, amiről az Eurogamer munkatársainak elmondták, hogy az alkotás kiadója költséghatékonysági okokból azt szeretné, ha egyszerre jelenhetne meg a játék minden platformra.

Ezzel alapesetben talán nem is lenne probléma, ellenben míg a PC-s változatokat már a nyáron szerette volna megjelentetni a csapat, addig a konzolos átiratok premierjére csak az év végén számíthattunk az eredeti tervek alapján, vagyis ha a kiadó szeretné egyszerre megjelentetni a játékot minden platformra, akkor az a számítógépes átiratok csúsztatásával valósulhatna csak meg.

Amíg nem születik döntés a témában, addig azt érdemes észben tartani, hogy március 3-án indul majd az alkotás bétája, amelyet az említett magazin srácai már ki is próbálhattak, és az alábbi videóban rögzítették első tapasztalataikat.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

kpal

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Pc béta engem is érdekelne .

válasz erre
Kingdom Come: Deliverance
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

zenozeti profiljaMarduk profiljagery1113 profiljagokuvsvegita profiljarDAVE profiljaps2 profiljaLaci721 profiljaSunyi78 profiljapetike737 profiljaAkhad profilja