Képregényben folytatódik tovább a Spider-Man videojáték története

2018. szeptember 25.
4.4141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PS4-es Spider-Man jött, látott és győzött, hovatovább minden idők egyik legjobb szuperhősös videojátékává vált, mely nemcsak az élmény, hanem a sztori tekintetében is képes volt maximumra járatni Pókember aktuális kalandját.

Kétség sem férhet tehát hozzá, hogy a jövőben folytatódhat majd a történet, azonban a Marvel addig sem hagyja kihűlni a nyomokat, lévén bejelentették, hogy Spider-Geddon név alatt egy új képregény-sorozatot dobnak piacra - kézzel fogható formában is, a holnapi naptól indulva -, mely a videojáték univerzumában játszódik, és az ott megismert sztorit, illetve egyéb sajátosságokat folytatja tovább.

A Christos Gage és Jed MacKay által jegyzett sztorit Clayton Crain, Javier Garron és Israel Silva illusztrálták, a történet pedig onnan indul, hogy Pókembert váratlanul felhívja Mary Jane, mert egy újabb őrült bukkant fel a városban, történetesen Tarantula képében, akit csak és kizárólag a Pókfej tud megállítani.

Képregényben folytatódik tovább a Spider-Man videojáték története - 2. kép

Spider-Man jött, látott és győzött, hovatovább minden idők egyik legjobb szuperhősös videojátékává vált, mely nemcsak az élmény, hanem a sztori tekintetében is képes volt maximumra járatni Pókember aktuális kalandját.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

6 éve, 17 napja

Érdekes. röhögő smiley

válasz erre

Hentes

6 éve, 17 napja

Képregényből játék -> játékból képregény. röhögő smiley

válasz erre
Spider-Man
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja