Képregény érkezik az EVE Online univerzumához

2013. október 11.
2.3731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A mai napon már olvashattunk a Dark Souls 2: Into the Light képregényről, illetve egy héttel ezelőtt került fel az internetre a Dark Horse és a CD Project RED közös kooperációjának bemutatója, mely egy The Witcher képregény reményét rejti magában.

Most egy újabb képregényes hír következik, ami nagy örömet fog szerezni az EVE Online és a Dust 514 univerzumának rajongói számára.

Az EVE: True Stories kiadásáért a már említett Dark Horse felel majd. Az első szám megjelenése február 19-én várható, majd a következő részek sorra március 5-én, március 19-én és április 2-án érkeznek majd.

A képregényben szereplő grafikákért Alejandro Aragon, Tomm Coker, Federico Dallocchio, Dave Ross és Mark McKenna felelnek, míg az író Daniel Way.

A képregényen kívül még megjelenik egy útmutató könyv is, mely az EVE: Sources nevet viseli majd.

Ez a 184 oldalas és teljesen színes könyv bemutatja az EVE Online és a Dust 514 világát töviről hegyire és olyan információkat is fog tartalmazni melyeket még a legnagyobb rajongók sem tudnak, így érdemes lesz a beszerzése.

Ennek megjelenése 2014. március 5-én esedékes.
Dark Souls 2: Into the Light képregényről, illetve egy héttel ezelőtt került fel az internetre a Dark Horse és a CD Project RED közös kooperációjának bemutatója, mely egy The Witcher képregény reményét rejti magában.'>
4 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

Biztos nem lesz semmi extra, de annyi rajongója van az eve-nek, hogy biztosan sokan fogják majd venni röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 6 napja

Én nem vagyok oda a normál képregényekért sem, ezek a játékos képregények meg főleg nem érdekelnek. Ha ingyen adnák őket,akkor esetleg.

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 6 napja

Mi ez a nagy képregényhad?meglepett smiley

válasz erre

kpal

11 éve, 5 hónapja és 7 napja

érdekes lesz mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja