Képregény és regény készül a Dishonored alapján

2016. május 26.
3.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A második résszel úgy tűnik, hogy még komolyabb franchise-zá szeretné bővíteni a Dishonored-sorozatot a Bethesda, akik szövetségre léptek a Titan Comics-szal annak érdekében, hogy regények, de főként képregények készülhessenek az alkotás alapján.

A már most javában készülő művek kapcsán bizonyos, hogy írójuk Gordon Rennie lesz (Doctor Who, 2000 AD), míg az illusztrációkért Andrea Olimpieri és Marcelo Maiolo felelnek majd (Batman Beyond, Old Man Logan), akik havi bontásban szállítják majd az újabb és újabb sztorikat a kiadónak augusztus 3-tól kezdődően.

Az alkotók egy komplett mini-szériát terveztek be, amely várhatóan négy részből áll majd - a teljes kollekció november végén válik beszerezhetővé -, és egyenesen Dunwall városába repít majd vissza minket, méghozzá 12 évvel azt követően, hogy Corvo Attano meghiúsította Lord Regent törekvéseit, és tisztára mosta Jessamine császárnő nevét.

Corvo tehát a képregényekben lényegesen idősebb lesz, de amikor előkerül majd múltjának egy meghatározó szereplője, ismét egy összeesküvés-elmélet kellős közepén találja magát, egy újabb izgalmas kaland kapujában.

A képregények mellett egyébiránt egy háromrészes regénysorozat is indul a Dishonored alapján, amelyet Adam Christopher (The Burning Dark, LA Trilogy, The Shield for Dark Circle) jegyez, és míg az első már idén szeptemberben megjelenik Dishonored - The Corroded Man címmel, addig a másik kettő érkezését jövőre várhatjuk, egy az első és a második játék közötti történettel.

Képregény és regény készül a Dishonored alapján - 2. kép


Képregény és regény készül a Dishonored alapján - 3. kép


Képregény és regény készül a Dishonored alapján - 4. kép


Képregény és regény készül a Dishonored alapján - 5. kép

Dishonored-sorozatot a Bethesda, akik szövetségre léptek a Titan Comics-szal annak érdekében, hogy regények, de főként képregények készülhessenek az alkotás alapján.'>
5 hozzászólás

zolika1994

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

A képregényt valószínűleg külföldről beszerzem, de a regénynél örülnék a magyar kiadásnak. Lobbizni kell, nincs mese röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ahogy előttem is írják, az ilyesfajta játékos irományok sajnos ritkán jelennek meg kis hazánkban. Konkrétan a Dishonored engem nem érdekel, de biztos lennének páran, akiket viszont igen. Kis piac vagyunk sajnos.

válasz erre

muki

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Na megint mozgósítanom kell az amerikai ismerőst hogy ugorjon le a sarki trafikba. röhögő smiley Mert hogy itthon nem lesz abban boztos vagyok... wtf smiley

válasz erre

Elisorne

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Kíváncsi leszek kiadják-e itthon is .

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

Wooooooowwww! meglepett smiley Ez igen!!! *.* Na ez kell!

válasz erre
Dishonored
2.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja